Mam duzy problem. Chce żeby na płycie CD AUDIO jeden track był odtwarzany w kółko aż do jej końca... I za bardzo nie wiem jak to zrobić.Wie ktoś?
![]()
Mam duzy problem. Chce żeby na płycie CD AUDIO jeden track był odtwarzany w kółko aż do jej końca... I za bardzo nie wiem jak to zrobić.Wie ktoś?
![]()
Wcale nie taki duży.Napisał Adrian_Bakowski
Najprościej jest wykorzystać funkcję REPEAT, którą chyba w dzisiejszych czasach każdy odtwarzacz posiada. Ewentualnie powiel ten kawałek kilkanaście razy (za każdym razem pod inną nazwą np. Track1, Track2, Track3...itd.) i nagraj jako kompilacja audio-cd w nero.
Gwarantuję, że taka płyta bardzo szybko Ci się znudzi.![]()
"Nie ważne jest, gdzie patrzysz, ale co widzisz." - Hanry David Thoreau
Witam.
Robilem cos takiego dla ojca mojego kumpla - zalozenie bylo takie zeby nic nie kombinowac z odtwarzaczem tylko wlozyc krazek i nacisnac play - rozwiazanie podane wyzej nagrywasz dany kawalek x razy ( czytaj ile wlezie ), dla zainteresowanych kawalkiem tym byl "facet to swinia"![]()
Ech no kiurde takim łochem to ja aż nie jestem żeby na to nie wpaść. Pogrzebałem sam w opcjach iznalazłem cross-fade czy jak to się tam nazywa i jakoś się udało. To miało być ciągłe bez przerw.Theme z Rosemary CHild. Na maturkę
. ALe dzieki. NarQ
Jesli chodzi o brak przerw - w nero da sie usunac 2sec przerwy miedzy wszystkimi utworami za wyjatkiem 1 i 2 - przerwa miedzy 1&2 w nero jest nie do usuniecia.
Ale skoro sobie poradziles to gut![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)