Mam trzy pliki mp3 i chce je połączyć ze sobą, jest to ścieżka dźwiękowa z trzyczęściowego filmu i nie wiem jak to zrobić.
Mam trzy pliki mp3 i chce je połączyć ze sobą, jest to ścieżka dźwiękowa z trzyczęściowego filmu i nie wiem jak to zrobić.
Hmm otwierasz jeden plik w jednym oknie, drugi plik w drugim oknie, i trzeci w trzecim
Kopiujesz z drugiego okna cala zawartosc ( zaznaczasz poprostu CTRL A ) i kopiujesz - CTRL C, przechodzisz teraz do otwartego okna gdzie znajduje sie zaladowany plik ktory ma byc pierwszy i klikasz kursorem na koncu sciezki - teraz tylko CTRL C i juzzawsze warto wyciszyc koniec pierwszej i poczatek drugiej sciezki zeby ewentualnych trzaskow nie bylo - wszystko zalezy jak to jest podzielone i co to jest.
Analogicznie postepujesz z 3 czescia - kopiujesz ja przechodzisz do okna gdzie masz pierwsze dwie i klikasz na koncu sciezki powstalej z polaczenia 1 i 2 i wklejasz 3.
Potem zapisujesz i gra( ja zawsze tak robilem w Nero Wave Editorze - widze ze w Audacity system ten sam : ))
a mi tez pomozecie?potrzebuje na poniedziałęk zmiksowaną muzykę dla chearlidearek no ale utwór który stworzyłam wiele traci na wartości bez ostatnich dzwięków. Nie potrafie tego wytlumaczyc nawet:/ ale wyglada to mniej wiecej tak
http://img225.imageshack.us/img225/2...liconotjv9.png
chodzi mi o to ze obie sciezki idą na raz.Wie ktos o co mi chodzi?to bardzo pilne.... BLAGAM O POMOC
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)