+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: iTunes via Winamp- mozliwe?

Szeregowy pebe ma szanse

Domyślnie iTunes via Winamp- mozliwe?

Czesc wszystkim!

Moj problem jest nastepujacy:

Bardzo podoba mi sie sposob zarzadzania playlistami w iTunesie. Umozliwa ona stworzenie oddzielnego katalogu playlist dla kazdego zespolu, w ktorym mozna trzymac playlisty dla kazdego albumu. Na dodatek wszystko jest latwo dostepne, latwe do edytowania i przegladania. Niestety jakosc odtwarzania muzyki w iTunesie jest, IMHO, bardzo kiepska, szczegolnie w porownaniu do mojego teraz upgradowanego Winamp. Otoz, zainstalowalem mu plugina DSP - Enhancer v0.17. Muzyka brzmi teraz bardzo wyjatkowo . Glownym minusen Winapa jest bardzo zalosny modul zarzadzania playlistami itp i tu jest pies pogrzebany :/.

CZy jest to mozliwe, abym korzystal z iTunesa, ale on, zeby odtwarzal muze przez uruchomionego np. w tle Wimampa? Wiem, ze jest o bardzo analogicznym dzialniu plug-in do iTunesa - odtwarza on muze z dzialajacego w tle Foobara. Co radzicie? Moim celem jest korzystanie z takiego programu, ktory ma modul zarzadzania plikami jak iTunes, ale z jakosci Winampa ulepszonego o Enhancera.

Pozdrawiam serdecznie.

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Czesc!
    Długo korzystałem tylko z winampa, ale po wielu namowach ze strony Mariusa i Sida postanowiłem sprawdzić jak sprawa wygląda z foobarem...

Różnicę widać i cłychać od razu. Do interfejsu trzeba się przyzwyczaić, co nie jest łatwe bo wygląda spartańsko, ale nie jest źle. Poświęć trochę czasu i już do winampa nie wrócisz...

Playlisty też są całkiem wygodne...
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Szeregowy Hi End ma szanse

Domyślnie

bzdura totalna Winamp jest zwykłą pierdziawką w porównaniu z iTunes dlatego musisz używac wtyczek polepszających jakośc dzwieku śmiech na sali ..
    Posiadam karte studyjna Yamahe DSP Factory monitory do odsłuchu Adam S-2
    więc jakośc sprzętu naprawde wysoka moge ci powiedzieć że nie chciałbym jeszcze raz słuchac czego kolwiek za pomocą winampa jest to odpustowy gag nie mający zadnej wartości jak pod względem detaliczności głębokości stereofonii oraz calości przekazu , dżwiek jest poprostu SZTUCZNY brzmienia są nienaturalne i bardzo mocno podbarwiane własnie dla takich kolesi jak ty dla kturych ma dudnic i sopran szeleścic jak przesypywany piach zwłaszcza na plastikowych głośniczkach z marketu za pare ciaków kupionych pod choinke przez babcie .

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia