Proszę o pomoc mam zgranych w mp3 270 sampli które chcę umieścic na jednej płycie audio sample sa któtkie i sie zmieszczą, ale nero zezwala na kompilację 99 utworów. Czy ktoś zna jakiś inny program lub sposób skompilowania takiej ilości utworów?
Proszę o pomoc mam zgranych w mp3 270 sampli które chcę umieścic na jednej płycie audio sample sa któtkie i sie zmieszczą, ale nero zezwala na kompilację 99 utworów. Czy ktoś zna jakiś inny program lub sposób skompilowania takiej ilości utworów?
O ile wiem to sie nie da.
Standard audio cd przewiduje maximum 99 trackow.
Wyjscie - nagrac plyte z mp3 jako danymi.
Pozdrawiam/ Grzeniu
Inne wyjście, to połączyć kilka sampli w jeden track (np. przy pomocy Cool Edit), redukując tym samym liczbę tracków na płytce, bo rzeczywiście ich maksymalna liczba w standardzie CD-audio to 99.
Nic dodać nic ująć! Nieda się obejść standardu CD-Audio - tak przewidzieli jakieś mądre ludziki i koniec! Można co najwyżej skorzystać z rady Barbarelli![]()
Jeżeli nie skąpisz pieniędzy na płyty to nagraj sobie to nie na jednej lecz na trzech CD ( akurat 270 : 3 = 90 utworów 1 CD).
Chociaż dzwięku nie ulepszysz zgrywając format stratny na Audio CD.
P*O*Z*D*R*A*W*I*A*M
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)