mam takie pytanie
od niedawna uzywam EAC swietny program i mam takie pytanie jak polaczyc sie z baza freedb przy probie polaczenia wywala mi blad serwera
moze trzeba jakos to ustawic
EAC konfigurowalem z tej strony
mam takie pytanie
od niedawna uzywam EAC swietny program i mam takie pytanie jak polaczyc sie z baza freedb przy probie polaczenia wywala mi blad serwera
moze trzeba jakos to ustawic
EAC konfigurowalem z tej strony
podalem nawet swoj wszystko jak w instrukcji
nie niemam zadnych firewall niewiem w czym rzecz QuatPro twoj mail nie dziala u mnie![]()
Bo to nie jest problem adresu e-mail. Napisałem tylko, że można tam podać nieistniejący. Sprawdzę dla Ciebie moje ustawienia (domyślne, bo nic nie zmieniałem). Oczywiście adres e-mail jest wypełniony, tylko do PrintScreen'u usunąłem. Żebyś nie musiał przepisywać tekstu:
http://freedb.freedb.org:80/~cddb/cddb.cgi
Tam jest spora lista innych serwerów. Może spróbuj inny.
Ostatnio edytowane przez QuatPro ; 07.May.2007 o 23:01
z tym adresem to humorystycznie powiedzialem(wiem ze to nie o mail chodzi )
ustawienia mam takie same co ty na screnie i nic sprobowalem z opcja przy bledzie polacz z innym serwerem ale nic z tego.
to cos z netem moze byc moze panowie administratorzy maja jakies blokady na takie cos czy cos.
wiec jak niema pomyslow to mam inne pytanko
w konwerteze nero pokazuje wszystkie tytuly piosenek audio wiec
jak ma sie jakosc nera do EAC na konwersje do mp3 (w eac uzywam enkodera lame ) nero ma jakis mp3 pro
czy da sie dac jakis inny enkoder do nera
a moze liste da sie skopiowac do EAC
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Gdy wybierzesz mp3pro to przejdź w ustawienia i tam odznacz funkcję mp3pro, a otrzymasz konwersję do formatu mp3. Pamięta jeszcze, że należy ustawić odpowiednio mp3.
Jeżeli nie będziesz miał dostępnej takiej zmiany, lub będziesz miał jakieś inne ograniczenia, to należy dorzucić do Nero odpowiedni encoder mp3.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
a jak dograc enkodera do nera moze lame by podszedl
nie ma to jak
Google search detective
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Powinno być tak, że do katalogu z wtyczkami audio dla Nero wrzucasz plik lame_enc.dll. Gdzie jest ten katalog sprawdzasz w opcjach (zdjęcie). Jednak ja w tym katalogu mam plik lame_enc.dll, a wyszczególnionego w oknie kodowania tego kodeka nie mam (jak podmieniam na nową wersję pliku nic się nie zmienia).
no i kicha tak jak mowiles wsadzilem inny i nic niema go
co jeszcze mozna zrobic
nie ma to jak
Google search detective
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)