wiec tak jak w temacie; potrzebuje programik do kasowania powtarzajacych sie mp3 ( bo zrobil mi sie ostatnio smietnik na partycjiprzez braciszka
)
jakie polecacie i jak wiecie gdzie sciagnac to zapodajcie linka
pozdro
wiec tak jak w temacie; potrzebuje programik do kasowania powtarzajacych sie mp3 ( bo zrobil mi sie ostatnio smietnik na partycjiprzez braciszka
)
jakie polecacie i jak wiecie gdzie sciagnac to zapodajcie linka
pozdro
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
To ja będę ekstrawagancko oryginalny i zaproponuję Ci Total Commander'a:
oo to comanderek takie cos potrafi nie wiedzialem
jutro sprawdze to w praktyce
i dzieki za oryginalny pomysl![]()
nie ma to jak
Google search detective
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
i dzit troche sie pobawilem w kasowanie ale posortowalem
dzieki za pomoc
nie ma to jak
Google search detective
Przetestuj sobie programik Double Remover. Fajne proste narzędzie za pomocą którego uporządkujesz powtarzające się pliki mp3.
Program jest darmowy, ściągniesz go ze strony www.dantonzone.com.
Klucz aktywacyjny to: dantonzone.com
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)