Mam prośbe czy ma ktoś może odgłos migawki aparatu - chcakterystyczne 'klik' potrzebuje do klipu Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Mam prośbe czy ma ktoś może odgłos migawki aparatu - chcakterystyczne 'klik' potrzebuje do klipu Z gory dziekuje i pozdrawiam.
bez urazy , jak będziesz tak opisywał tytuły wątków to nie spodziwaj się szybkiej odpowiedzi , albo wogóle , wracając do tematu , mam taki dźwięk , jak podasz adres emila to mogę go wysłać , pozdro![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
no niby jest to dźwięk migawki , ale jakiś taki cichyNapisał QuatPro
i w pierwszym momencie skojarzył mi sie z gnieceniem jakiegoś papieru
, mój brzmi bardziej naturalnie , jak z cyfrówki
![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
http://freesound.iua.upf.edu/samples...le.php?id=7310 ten by sie nadawal...i jeden maly problem nie moge tego sciaganac cos z moim netem nie tak. jak ktos moze to poprosze o sciagniecie tego a ja podam email na priv.
Ostatnio edytowane przez wojtekwk1 ; 27.Sep.2007 o 11:08
Tam jest wiele dźwięków do wybrania. Przecież Wojtekwk1 nie musi wybrać właśnie tego dźwięku. Twój może być dla niego najlepszy.Napisał asterix
Żeby ściągnąć trzeba się zarejestrować.
edit:
Nawet nie trzeba, daję w załączniku. Może po zarejestrowaniu są w lepszej jakości dostępne.
Ostatnio edytowane przez QuatPro ; 27.Sep.2007 o 15:27
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)