+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Kłopoty z burrrn

Szeregowy tomhorn ma szanse

Domyślnie Kłopoty z burrrn

Witam - jeśli ktoś zna rozwiązanie to proszę o pomoc, ściągnąłem program, burrn w wersji 1.08, licząc, ż z jego pomocą będę mógł nagrywać na CDR muzę która jest w dwóch plikach (mp3(cała płyta) i opis cue(podział na utwory), zdekodowałem cały mp3 do postaci wav, próbuję przeciągać plik cue do burrrn'a i otrzymuje komunikat - Referenced file "C:\Range.wav" not found. Skąd mam wziąć ten plik range.wav, a może jest inne rozwiązanie?

Z góry dzięki za pomoc
    Tom

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie

Akurat nie uzywalem burrrrn'a wiec tu nie pomoge, ale zasada jest taka ze plik cue musi byc w tym samym folderze co wav. Po komunikacie podejrzewam ze tak nie masz. Dalej, nazwy musza byc takie same inaczej kicha. Najlepiej otworz tego cue w notatniku i popatrz co w nim jest bo czasami trzeba tam cos niecos poprawic. Oczywiscie zakladam ze tego cue masz od kompletu.

Sprobuj tez nagrac to np w nero a jesli w nero tez ci sie nie uda to ostatnia deska ratunku jest EAC. Juz nieraz mialem tak ze neronkowi nie podobaly sie np indexy i wtedy do boju ruszal EAC.

A w ogole to z plikami cue od muzy roznie bywa, jesli plyta byla zrzucana wlasnie w EAC i on wygenerowal cue do obrazu plyty to czesto inne programy nie potrafia tego cue 'zamontowac' i stad biora sie te rozne ambarasy.
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Szeregowy tomhorn ma szanse

Domyślnie

Dzięki Grzegorz, mimo, że nie dałeś mi gotowego rozwiązania, to twoja odpowiedz dała mi do myślenia. Rozwiązanie (jak to zwykle bywa) było proste, po zdekodowaniu całego pliku mp3 do wav należy zmienić nazwę pliku (aktualna).wav na range.wav i przerzucić na partycję C, później upuszczamy plik cue w burrn i sprawa załatwiona.

Dzięki Tom

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia