Witam, czasami nagrywałam trochę muzyki z you tube kopiując i wklejając kod URL, niestety you yube zmieniło nieco szatę graficzną i nigdzie nie widać tego kodu a może ja nie mogę go znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc.
Witam, czasami nagrywałam trochę muzyki z you tube kopiując i wklejając kod URL, niestety you yube zmieniło nieco szatę graficzną i nigdzie nie widać tego kodu a może ja nie mogę go znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc.
Jakiej przeglądarki używasz?
Podaj link do jakiegoś kawałka, którego słuchasz to coś podpowiem.
Pozdrawiam
Filon by A-men
SAM440 (AmigaPPC klon) + AmigaOS 4.1 + Radeon
ORAZ PC
CPU: Phenom II x2@x4 555BE| MOBO: Asus Crosshair IV Formula | RAM: 4 GB Kingston HX 2000MHz | GPU: HD6970 | HDD: 2x 1TB SATA II | DVD: Asus DRW-1814BLT SATA + Asus DRW-2014L1T SATA | AUDIO: Asus Xonar D2/PM + Altec Lansing 2.1 FX4021
| BUDA: CoolerMaster HAF932 + Corsair CMPSU-520HXEU - 520W | EKRAN: BenQ VW2420H LED MVA
Zapraszam na zakupy WWW.ALT-COMPUTER.PL
Witam i przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam ale to z powodu wyjazdu.
Używam IE 7. Wiem, że można konwertować z FLV do MP3 za pomocą różnych stron, znalazłam jedną, nawet nieźle działa ale jak dla mnie trochę za dużo operacji trzeba wykonać aby osiągnąć efekt końcowy czyli plik MP3. Jest też opcja dodania do adresu strony You Tube "kick" ale to przynajmniej u mnie nie za bardzo chce działać. Byłam zadowolona kiedy mogłam wkleić kod URL do programiku Convert FLV to MP3, było szybko i dość dobrze. Zależałoby mi aby konwertować za pomocą jakiegoś programu, niekoniecznie tego a nie za pomocą stron.
Podaj link do kawałka, na którym mógłbym sprawdzić jak jest jego URL zakodowany.
Pozdrawiam
Filon by A-men
ORAZ PC
CPU: Phenom II x2@x4 555BE| MOBO: Asus Crosshair IV Formula | RAM: 4 GB Kingston HX 2000MHz | GPU: HD6970 | HDD: 2x 1TB SATA II | DVD: Asus DRW-1814BLT SATA + Asus DRW-2014L1T SATA | AUDIO: Asus Xonar D2/PM + Altec Lansing 2.1 FX4021
| BUDA: CoolerMaster HAF932 + Corsair CMPSU-520HXEU - 520W | EKRAN: BenQ VW2420H LED MVA
Np. ten utwór
YouTube - jean michel jarre - oxygene pt 2
Pod filmikiem kliknij na UMIEŚĆ, skopiuj zaznaczony tekst i wklej do notatnika.
Interesujący Ciebie fragment znajdziesz po ciągu znaków src= (a dokładnie to co się znajduje w cudzysłowie po nim) w przypadku podanego linku jest to http://www.youtube.com/v/Ek5u5jl7Ads&hl=pl_PL&fs=1&
Daj znać czy działa, jeśli nie to coś wymyślę.
Pozdrawiam
Filon by A-men
ORAZ PC
Zrobiłam tak ale niestety nie działa, program wyświetla komunikat, że nie można odczytać informacji ze wskazanej strony internetowej. Zresztą muszę przyznać, że wczśniej już próbowałam stosować różne kombinacje z tym tekstem ale nic z tego z tego nie wychodzi.
Firefox + DownThemAll = download multimedia => żadnego kombinowania itp. 1 klik i down land![]()
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Dokładnie.
Pozdrawiam
Filon by A-men
ORAZ PC
Co prawda zostanie to zgrane jako np. FLV, ale od czego jest XRecode II w dziale pliki![]()
Pozdrawiam
Filon by A-men
ORAZ PC
a no racja w takim razie wzór będzie wyglądał tak
Firefox + DownThemAll = download multimedia + x => żadnego kombinowania itp. 1 klik i down land
x= konwerter plików multimedialnych w przypadku nieczytelnego formatu pliku
nie ma to jak
Google search detective
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Wzór jest dobry, chociaż trochę za długi ale program jest świetny, na pewno przyda mi się do konwersji innych plików. Zależało mi aby czas pobierania i konwertowania maksymalnie skrócić. Wielka szkoda, że YouTube zlikwidowało kody, to bardzo upraszczało pobieranie. No cóż trzeba się przestawić. Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za pomoc.
ten soft praktycznie cięgnie wszystko co się rusza, gra i jest obrazkiem
więc jeszcze masz poszerzenie możliwości z wrzuty też pięknie ciągnie mp3![]()
nie ma to jak
Google search detective
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)