Witam podajcie mi te dane do tego programu zeby mozna bylo bawic sie nim bez ograniczen. bo to pudelko z kodem zgubilem gdzies
Witam podajcie mi te dane do tego programu zeby mozna bylo bawic sie nim bez ograniczen. bo to pudelko z kodem zgubilem gdzies
chcesz kraka?
witam. Mam zamiar zgrać z kilku kaset vhs filmy i nagrać na dvd, niestety po zainstalowaniu videostudio 8 lub 9 program się uruchamia ale później wyskakuje nieoczekiwany błąd ni zamyka aplikacje. co może byc przyczyna ?
jesli bedziesz miał orginal napewno wszystko bedzie ok
prawie![]()
Witam.Dostałem do kamery ulead Video Studio 9. Mam w kompie WinFasta2000. Chcę z VHS zrobić coś lepszego na płytkę. Video mi idzie ale audio nie.
Może ktoś miał taki problem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Adaml
nie wiem jak zapisać projekt jako film w unlead video studio 10. Wie ktoś możeZ góry THX
A jak masz podłączoną kamerę? Tzn jakimi kablami i do czego?Napisał adamle
Co to znaczy "film". Generalnie finalizujesz projekt w zakładce Produkcja,a format to sam sobie wybierzeszNapisał przemek12345
Mam mały problem... Chce usunąć dźwięki z klipu i dodać nowe ale nie wiem ja może ktoś pomóc?![]()
witam, bardzo prosze o pomoc bo w czasie robienia filmiku, wskoczyla mi jakas kreska czerwona. Przeszkadza mi w odtworzeniu projektu, jak naciskam play, to odtwarza sie tylko od początku tej czerwonej kreski do jej końca. A ja chce żeby odtworzyło sie całkiem od początku.
Nie wiem jak ta krecha wskoczyła ale nie moge jej przesuwać ani nic.
![]()
Zaznacz cały film, popatrz (nad Twoją strzałką) jak masz zaznaczenie zrobione
Masz ustawione od 00:00:35 do 00:00:55.
Pozdrawiam
Filon by A-men
SAM440 (AmigaPPC klon) + AmigaOS 4.1 + Radeon
ORAZ PC
CPU: Phenom II x2@x4 555BE| MOBO: Asus Crosshair IV Formula | RAM: 4 GB Kingston HX 2000MHz | GPU: HD6970 | HDD: 2x 1TB SATA II | DVD: Asus DRW-1814BLT SATA + Asus DRW-2014L1T SATA | AUDIO: Asus Xonar D2/PM + Altec Lansing 2.1 FX4021
| BUDA: CoolerMaster HAF932 + Corsair CMPSU-520HXEU - 520W | EKRAN: BenQ VW2420H LED MVA
Zapraszam na zakupy WWW.ALT-COMPUTER.PL
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)