Przede wszystkim sorry jezeli odpowiedz na moje pytanie juz sie gdzies znajduje na forum, ale nie moglam nic znalezc na ten temat
Jestem poczatkujaca jesli chodzi o nagrywwanie, pzregrywanie, kompresje, laczenie i dzielenie plikow itp no i ostatnio probowalam znalezc program ktorym najlatwiej bedzie wyciac fragmenty filmu DVD. Z licznych opisow wynikalo, ze w miare prosty w obsludze bedzie DVD Shrink. No wiec zainstalowalam sobie ten program i dzieki wielu fajnych tutorialom udalo mi sie go rozgryzc. No z tym ze mam drobny (a wlasciwie duzy) problem - otoz jak robie backup wycietego fragmentu filmu i chce go potem otworzyc w PowerDVD to plik jest kilka razy krotszy niz mial byc i wszystko jakby przeskakuje co kilka sekund i zreszta plik zatrzymuje sie w polowie albo przy koncu. Dzieje sie tak zarowno jak zapisuje backup na dysk (w postaci voba albo iso) jak i kiedy od razu przgrywam... Bardzo mnie to meczy bo juz myslalam ze tak pieknie wszystkiego sie nauczylam a tu taka niespodzianka... Jak odtwarzam plik w DVD Shrink to wszystko dziala, wiec czy to mozliwe ze to wina PowerDVD
A jesli tak to jaki inny program warto by wyprobowac
?
Jak wiecie z czego moze wynikac takie cos to please dajcie znac! Bede bardzo wdzieczna
Z gory dzieki!

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem