Przepraszam, do powtórzenia kwestii "zmusił" mnie brak odpowiedzi. Nikogo nie winię, może za późno włączyłem się do dyskusji pomiędzy MarkiemM a Yonashem, zatem jeśli można. Mam pytanko, do Yonash-a. Powiadasz:
Cytuję:
"Karty telewizyjne mają oprogramowanie do przechwytu tak samo jak nagrywarki dvd."
Czy możesz coś więcej rzeknąć?
Np: Która karta jest lepsza, czy też posiada lepsze parametry? Nie musi być NAJ. Ale żeby dobrze zgrywało. Mam ok. 150 filmów, które musze wrzucić na DVD, bo zmarnieją. Interesi mnie również, czy można robić jakąś "wycinkę", bo nagrywane było dużo z TV i gdzieniegdzie zachaczało o reklamę. Czy to oprogramowanie jest instalowane razem ze sterownikami, czy też trzeba je skądś "kombination" i wrzucić oddzielnie? Jeśli są oddzielnie, to które do jakiej karty?
Szczerze bedę wdzięczny.
No i te progi, który jest dobry i jakie one są. Wiesz, Free, shareware czy trial. A może hmm, wiem, że tego nikt nie pochwali, więc może któreś są legalne inaczej. Nie, skąd, nie upieram się, czasem cena jest nie do przeskoczenia, w dolcach albo w euro. Moja kieszeń wielu cen nie wytrzmuje.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem