Potrzebuje pożądny program do przeróbki filmów divx na dvd dobrej jakości tak żeby napisy i lektor też były odtważane z filmem. Miałem program dvdsanta ale ten program nie odtważa napisow potrzebuje czegoś innego jEŚLI MOŻECIE ODPISZCIE ZARAZ
![]()
![]()
![]()
Potrzebuje pożądny program do przeróbki filmów divx na dvd dobrej jakości tak żeby napisy i lektor też były odtważane z filmem. Miałem program dvdsanta ale ten program nie odtważa napisow potrzebuje czegoś innego jEŚLI MOŻECIE ODPISZCIE ZARAZ
![]()
![]()
![]()
Polecam DVD2SVCD, albo Avi2Dvd. Są to dobre programy jeśli zależy ci na jakości, choć pracują wolno, ale warto poświęcić troche czasu, żeby mieć dobry efekt.
Pozdrawiam.
"We know you've come to inherit what's yours...The Mansion."
The Film Machine + CCE najwyższa jakość choć okupiona "czasem" nawet 7-8 godzin.
WinAvi Video converter najszybszy chyba program na rynku (minusy: napisy wklejane na stałe w strumień video, nie najlepsza jakość nawet w trybie full wypas)
mam problem z dvdsantą chciałem przerobić sobie film na dvd z dzwiękiem 5.1 i do tej pory nie było problemu aż do teraz wyskakuje mi unsupported video stream czy ktoś może wie jak to rozwiązać
a nie jest to czasem film zakodowany kodekiem x.264?
sprawdzałem gspot
video codec - xvid
a co by trzeba było zrobić jakby byłto kodek x.264
Ostatnio edytowane przez chorwat ; 02.Sep.2005 o 20:14
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)