+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: NeroVision Express 3

Szeregowy KRYST ma szanse

Domyślnie NeroVision Express 3

MAM PROBLEM BO NIE WIEM JAK NAGRAĆ (JEŻELI WOGÓLE JEST TO MOŻLIWE) FILM .AVI I POLSKIE NAPISY W .TXT NA WIDEO DVD BY BYŁO MOŻNA NA ZWYKŁYM DVD OGLĄDAĆ. SZUKAŁEM NA FORUM I NIC NIE ZNALAZŁEM CO BY MI POMOGŁO. ZAINSTALOWAŁEM ffdshow I JAK OGLĄDAŁEM FILM NAPISY BYŁY (SPRAWDZAŁEM NP. W Windows Media Player) A JAK SKOPIOWAŁEM PLIK NA DVD I ZOBACZYŁEM PODGLĄD TO JUŻ ICH NIE BYŁO. MOŻE COŚ POMYLIŁEM NIE WIEM PROSZE O SZYBKĄ POMOC I WYROZUMIAŁOŚĆ.

JAK SIE NIE MOŻNA TEGO ZROBIĆ W JAKIMŚ PROGRAMIE Z PAKIETU Nero TO PROSZE O JAKIEŚ PROPOZYCJE INNYCH PROGRAMÓW DZIĘKI KTÓRYM MÓGŁ BYM DODAĆ TE NAPISY DO FILMU .AVI A POTEM ZGRAC TO W NERO I DODAĆ JAKIEŚ MENU I BY TO DZIAŁAŁO.

Kustosz TDI Club czechoj ma szanse

Domyślnie

NVE nie obsługuje napisów. Najprościej: użyj WinAvi Video Convertera lub TFM. Aby uzyskać płytę DVD - Video nie mozna po prostu nagrać avika na płytę DVD.
    PS z WinAvi Video ... uruchamia się ffdshow tam zaznacz opcję subtitles (obsługuje on różne formaty napisów) w przypadku TheFilmMachine napisy muszą być w formacie srt.
    Ostatnio edytowane przez czechoj ; 04.Sep.2005 o 10:36

Domyślnie

Chodziło Mi O To By Do Avika Napisy Wkleić A Potem W Nve Jak Wybiore Dvd-video Można By Wrzucić Tego Avika I Zrobić Menu I Potem Automatycznie By Mi To Zgrał Do Odpowiedniego Formatu. A Możesz Mi Dać Jakąś Instrukcje Obsługi Tego Programu Z Góry Dzięki.

Kapral yonash ma szanse Avatar yonash

Domyślnie

WinAvi Video Converter wkleja napisy na stałe, ale później można wrzucić do NeroVision Express i zrobić proste menu, The Film Machine natomiast ma możliwość wyłączanych napisów, a menu z łatwością wtedy zrobisz w DVD-Lab PRO. Polecam także takie programy jak Avi2Dvd i DVD2SVCD. Film avi można nagrać na płytę dvd w postaci danych, ale czy później pójdzie to na stacjonarnym dvd (z możliwością odtwarzania filmów divx) to nie wiem, ale myśle, że tak.
    Pozdrawiam.
    "We know you've come to inherit what's yours...The Mansion."

Domyślnie

MAM JUŻ ZAINSTALOWANE The FilmMachine I DVD-lab PRO JAK KTOŚ MOŻE TO NIECH PODA LINK DO SPOLSZCZENIA I NAPISZE LUB DA LINK DO INSTRUKCJI.

Kapral yonash ma szanse Avatar yonash

Domyślnie

Opis i konfiguracja TFM:
    http://www.divx.howto.pl/modules.php...owpage&pid=125
    Konwersja w TFM (na przykładzie AVI do SVCD), może coś podpatrzysz:
    http://www.divx.howto.pl/modules.php...howpage&pid=90
    Authoring w DVD-Lab PRO:
    http://www.divx.howto.pl/modules.php...owpage&pid=101
    Pozdrawiam.
    "We know you've come to inherit what's yours...The Mansion."

Szeregowy m0ndry ma szanse

Domyślnie

A ja do tego wszystkiego mam jeszcze pytanie. Mam dwa filmy avi i chce je nagrac na plyte DVD i do tego jeszcze menu stworzyc. Jakos wyszystko udalo mi sie sklecic no i zaczalem nagrywac w nero vision express, ale nagrywa mi sie w czasie rzeczywistym :/ czyli baaardzo wolno. Da sie to jakos przyspieszyc? Czy przerobienie avi na format dvd zalatwi sprawe?

Szeregowy pwozniak ma szanse

Domyślnie Problem z nero vision 3

Witam mam problem z nero vision.
    Mimo, że jest to oryginalna wersja, to jest z nią problem typu, że:
    Często jakby chrzanił pliki, przygotowywałem materiał przez 3 godziny tzry razy z rzędu, zrobiłem sava, wyszedłęm z programu a póżniej nie mogłem, tego pliku już otworzyc.
    Inną rzeczą jest to że czasami gdy otwiera projekt to czasami nie mogę nic przejzec w oknie podgladu. Pomocy dostaje furii z tym programem, juz trzy razy montowałem film z wakacji i za każdym razem to samo, może jest jakiś jeszcze inny program to obróbki filmów z podobnymi funkcjami do nero chodzi o efekty na tekstach, filtry, przejścia itd. mam jeszcze pinacla i adobe premiere, ale tam nie widzę taki operacji np na tekstach, czy też filtrów.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)