mam problem z wypakowaniem filmu dvd z pliku iso , próbowałem iso buster ale on tylko kopiuje ten plik i zmienia rozszerzenie na tao , jak rozpakować drania abym miał pliki vob i inne z dvd ,proszę o szybką odpowiedź
dzięki i pozdro![]()
mam problem z wypakowaniem filmu dvd z pliku iso , próbowałem iso buster ale on tylko kopiuje ten plik i zmienia rozszerzenie na tao , jak rozpakować drania abym miał pliki vob i inne z dvd ,proszę o szybką odpowiedź
dzięki i pozdro![]()
Sprawdź 'CloneDVD2' i tam wybierz 'Zapisz istniejące dane', później 'Plik z obrazem typu ISO/UDF'. Znajdź żadany plik iso, a po prawej stronie zaznacz 'Pliki DVD'. Nie jestem pewny czy to dział, bo nigdy nie sprawdzałem, ale zobacz. Daj znać jakby co.
Pozdrawiam.
"We know you've come to inherit what's yours...The Mansion."
ok dzięki jak sprawdzę dam znać
pozdro![]()
Zrobiłem teraz próbe. Przekonwertowałem kawałek filmu na dvd, tak, żeby utworzył się plik iso. Po konwersji kliknąłem dwa razy na ten plik i po prostu go rozpakowałem. Mam dwa foldery 'AUDIO_TS' i 'VIDEO_TS'. Spróbuj tak po prostu. Co do 'Clona' to lipa, sprawdziłem na tym samym pliku i nic. Chyba, że nagrasz na DVD-RW i później zgrasz 'Clonem' na twardziela, ale szkoda czasu.
Pozdrawiam.
"We know you've come to inherit what's yours...The Mansion."
właśnie próbowałem clonem i faktycznie lipa ale najciekawsze jest to że jak odinstalowywałem clona ( wersja angielska -dlatego do kosza) to usunęło mi z dysku plik iso z filmem który chciałem rozpakować hehehe
teraz muszę znowu zdoić film z neta ale nie wiem czy da się rozpakować
chyba spróbuje inną wersję filmu
narazie dzięki i pozdro![]()
Sprubuj UltraISO to chyba najlepsze narzędzie do zabawy z obrazami ISO. Za pomocą UltraISO możesz robic z obrazem wszystko co tylko przyjdzie Ci do głowy. Jest w pełni spolszczony. Polecam. :
jak rospakować plik iso z dzwonkami do komurki prosze o pomoc, DZIENKI BARDZO!
![]()
po co tak kombinowaćjeśli mamy obraz *.iso to go zapinamy choćby pod daemon tools i po sprawie - wtedy normalnie mamy zamontowaną wirtualnie płytę
A dalej to użycie odpowiedniej aplikacji..
Mi sie wydaje że z zamontowanej płytey mozna wszystko normalnie kopiwać, więc nie wiem po co tyle krzyku.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)