mam krótki filmik w formacie rmvb i chcę przerobić na divx lub dvd , dvd stacjonarne nie obsługuje tego formatu , comożna z tym zrobić![]()
mam krótki filmik w formacie rmvb i chcę przerobić na divx lub dvd , dvd stacjonarne nie obsługuje tego formatu , comożna z tym zrobić![]()
To co mi google dało to:
http://www.tomdownload.com/multimedi..._converter.htm
I wygląda obiecująco.
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
jak widać ten winavi dobry na wszystko
![]()
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
jednak potyczka , owszem zrobił z rmvb na avi ale z 114 583 kb rmvb wyszło 113 kb avi i nie można tego uruchomić , lipa na całego ,zauważyłem w winavi że nie konwertuje z plików rmvb , można konwertować z wmv , vob , mpeg do dowolnego formatu ( rm , avi , dvd , wmv ) ale nie z rmvb , i tu jest pies pogrzebany , trzeba poszukać czegoś innego
znalazłem programik rm rmvb converter , zobaczymy co z tego wyjdzie
no i wyszło , rm converter robi wszystko avi , dvd , wmv , mpge i właśnie z rmvb , super.![]()
witam widze ze sie zajmujecie formatem pliku rmvb mam pytanie zasintalowałem real player ale nie wiem jak włącza sie w nim napisy do filmu , prosze o pomoc jak to zrobic
darodl
Jak czytam polemizujecie na dręczacy mnie temat. Tez miałm problem z przerobieniem filmu rmvb na avi lub dvd. ktoś poradził bym zainstalowała converter rm ale teraz każdorazowo restartuje mi się pc.![]()
Proszę was bardzo pomózcie bo może już od tego wszystkiego dostałm zaciemnienia umysłu. czekam
mój adres sylwiarojek@wp.pl
Ostatnio edytowane przez sylwus ; 07.Aug.2006 o 19:07 Powód: brak adresu
odinstaluj rm conwerter , wykonaj reset kompa i zainstaluj ponownie rm conwerter , jeśłi nadal będzie się resetował pc to napisz![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Zrobiłam tak jak pisałeś już wcześniej ale wczoraj ponowiłam próby i znowu nic.![]()
Po prostu, jak program sie otwiera od razu gaśnie monitor i pc sie restartuje.
Pliz o dalsze wskazówki bo oszaleję![]()
czy reset występuje tylko przy tym programie ? może masz coś namieszane w windzie , użyj win doctora z norton utilitis( jak nie masz to poszukaj w google ) bardzo pomocne narzędzie
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
a ja mam ten program rm conveter i jak daje ad i wybieram film daje otwórz to conveter sie wyłanczaco to moze byc nawet nie zacznie przerabiac
myślę że masz coś namieszane w windzie , rzuć okiem na post wyżej , zrób co napisałem , powinno pomóc
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Przykro mito pisać ale to wszystko nic nie daje. Zaciagnęłam opini na ten temat i wszystko sprowadza sie do pceta. Może mam za słaby sprzęt, ale nie przesadzajmy to tylko kilku megowy programik. A przecież wszyskie gry i filmi to mi mieli. Pomóż
!
W tobie jedyna moja nadzieja
![]()
napisz jaki masz sprzęt , jaki system , pomyślimy![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
heh ja jak sciagalem rm converter to zawsze wersje trialowe i convertuje do 50% (chociaz nie sprawdzalem czy do 50% ale tak pisze) i sciagnalem teraz winavi i konwertuje rmbv na avi i nie jest to trialowa wersja wiec moze sie uda :d jak mozesz to napisz skad masz wersje pelna (chyba ze kupiles)
o ile dobrze pamiętam to pobrałem z tej strony http://www.programosy.pl/ , jeśli nie to znalazłem w googlach![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Powiem że zainstalowałem ten program i mi się wyłącza tak czy siak choć zrobiłem tak jak wyżej napisałeś
hmm..zeby przerobic film z rmvb do avi polecam program
WinAVI.Video.Converter.7.7
jest według mnie najlepszy przerabiałem nim duzo filmow rmvb do avi i wszystko chodziło nawet na stacjonarnych odtwarzaczach dvd
mala podpowiedz bo stacjonarnie w programie nie ma wyboru rmvb do avi ale wystarczy tylko kliknac na avi wybrac z rozszerzenia pokaz wszystkie formaty,a nastepnie wybrac nasz film rmvb kilknac ok zapisac miejsce docelowe pliku,nic nie zmienajac najlepiej poczekc goddzine w zaleznosci od pliku i cieszyc sie przerobionym filmem,jesli ktos chce pelna wersje niech wali na pw pozdro
Owszem film się przekonwertował, tylko że pojawiły się na środku ekranu napisy dotyczące rejestracji programu.Co z tym zrobic? Pozdrawiam.
poprostu trzeba miec pelna wersjeNapisał grzechu47
![]()
jesli tako chcesz wal na ow zeby tu nie robic oftopa pozdro
Witam.Ja znalazłem programik o nazwie Super(c)v2007 i poradził sobie z tym problemem.Konwertuje rmvb na avi szybko i bez jakichkolwiek ustawień, tylko trzeba podać lokalizację pliku wyjściowego.Poszukaj w googlach.Napisał asterix
![]()
potrzebuje pełną wersje programu do konwersji rm na avi
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)