Czy Ktoś może wie jak uruchomić QVideo. Ja jak klikam na skrót BenqQVideo to nic się nie dzieje. Czy wogóle działa z Benq 1655?
Czy Ktoś może wie jak uruchomić QVideo. Ja jak klikam na skrót BenqQVideo to nic się nie dzieje. Czy wogóle działa z Benq 1655?
Tak, działa z każdym BenQ. Czy masz najnowszą wersję, czy może tą z płyty instalacyjnej ? Jeżeli z tego drugiego źródła to ściągnij ten plik, to wersja 5.2.3.23 QVideo. Powinno być ok.
Jeżeli nadal nie bedzie działało - powiedz.
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
No właśnie to ostatnia wesja 5.2.3.23 ściągnięta ze strony BenQ, ale z linku do innej nagrywarki, bo pod linkiem do 1655 nie ma tego programu. W końcu wyświetla mi się panel tego programu, ale jedynie co mogę zrobić to go zamknąć. Czy jest coś jeszcze potrzebne w systemie, aby z tego korzystać?
Witam. Mam nagrywarkę BenQ DW1650 i u mnie ten program działa, ale na uruchomienie musiałem czekać 2-3 minuty.
Tak, do pracy programu przydała by się kamera cyfrowa podłączona do kompa lub karta TV, bo jeśli nie masz ich w systemie, to jedyne, co możesz z tym programem zrobić to go sobie wlączać i wyłączaćNapisał Robert112
(odpowiednie funkcje aktywują sie tylko jeśli masz ww sprzęt podłączony)
No i tu może być przyczyna, mam kartę PinnacleStudio to wypróbuję. Myślałem, że można to robić wykorzystując np. pliki avi znajdujące się na twardym dysku
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)