mam problem, nie umiem dodać napisów do dvd w nero vision express. Proszę o jak najszybszą pomoc. Będe wdzięczny.![]()
mam problem, nie umiem dodać napisów do dvd w nero vision express. Proszę o jak najszybszą pomoc. Będe wdzięczny.![]()
a którą wersją NVE masz?
W Nero Vision Express 2 to prosta sprawa. Wystarczy mieć zainstalowane ffdshow. Napisy, które mają być wklejone umieszczasz w tym samym folderze, co konwertowany film, ewentualnie w folderze, który wskazałeś podczas konfigurowania ffdshow. W ffdshow konfigurujesz wszystko: rodzaj czcionki, jej wielkość, kolor itp. Natomiast nie wiem, jak sobie poradzić z napisami używając wyższe wersje Nero Vision: Nero Vision 3 i 4. Prawdopodobnie dlatego, że nie korzystają one z ffdshow, a ze swoich własnych kodeków. Gdyby ktoś wiedział, to z wielkim zaciekawieniem przeczytam... Pozdrawiam!![]()
ja dodaje na pisy programem wirtualdub 1.5.10 ale zfilmami The.Chronicles.Of.Riddick The.Da.Vinci.Code mam problem żeby wstawić na stałe napisy wsumie jestem początkującym wyskakuje mi komunikat error dekompressing video frame 0 pomocy
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)