no wiec wypalilem dvd-video w/g art. Napisy+AVi=DVD - bardzo fajna i prosta metoda. Ale jest ale.
Nero ShowTime odbiera plytke dobrze z napisami, za to odtwarzacz DVD napisy wyswietla tylko przez pierwsze 4 minuty.
Mam niekompatybilny sprzet hehe?
no wiec wypalilem dvd-video w/g art. Napisy+AVi=DVD - bardzo fajna i prosta metoda. Ale jest ale.
Nero ShowTime odbiera plytke dobrze z napisami, za to odtwarzacz DVD napisy wyswietla tylko przez pierwsze 4 minuty.
Mam niekompatybilny sprzet hehe?
Dziwna sprawa. U mnie filmy chodzą jak należy.
Sprawdzę jeszcze jedną rzecz, bo może w niej jest błąd. Tylko mam jeden problem, swój komputer będę miał za tydzień, więc po tym czasie napiszę coś więcej. Na tym sprzęcie co przez 3 dni pracuję nie mam nagrywarki DVD.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Mój dvd player to Sony DAV-S30 i robi mi taki numer.
Pierwsze 5 minut są napisy a potem nie ma. O so chosi ...
Edit.
Ok rozchodzi sie o rozdzialy. Tyko pierwszy rozdzial ma napisy.
Co robie nie tak?
Ostatnio edytowane przez bizonx ; 03.Mar.2006 o 19:04
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)