Mam film na DVD razem z menu, nagrywanym na stacjonarnej nagrywarce DVD z programu Canal +. Menu na tej plytce jest bardzo skompe i ubogie i chcialbym ten film wyposazyc w lepsze ciekawsze menu. Zgralem film na dysk Decrypterem i wrzucilem do DVD Lab Pro. Ale co sie okazalo. Laboratorium nie rozbija filmu na sciezke video i audio tylko samo video. Zorientowalem sie gdy nowe ladne menu i film nagralem na plytkePomyslalem ze moze nie trzeba rozbijac na dwie sciezki skoro chce tylko dodac nowe menu, wiec polaczylem trzy voby w jeden ale po tej operacji DVD-Lab Pro nie chce sie nawet dodawac tego pliku do okna assets No wlasnie i co tu zrobic..Moze jest to wina kodekow? Ale niewiem mam zainstalowane ffdshow i powinno byc ok. Dodam jeszcze na koniec ze przy wyborze opcji demulipleksasji, program tworzy jeden plik *.mpv razem z audio i video. Prosze o pomoc w miare mozliwosci. Pozdrawiam!
PS: Jeszcze jedno. Decrypter stowrzyl dwa katalogi VIDEO_TS z plikami vod ifo itd oraz VIDEO_RM z plikami bup i ifo. Nie mam pojecia co to za folder

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem