Hej.
Mam obraz filmu. Chcę go wypalić na płytkę (to wiem jak zrobić), ale jak do tego dodać napisy. Musiałabym chyba zamienić na avi? Proszę o pomoc, bo kompletnie nie wiem co zrobić w tej sprawie.
pozdrawiam, Tisz
Hej.
Mam obraz filmu. Chcę go wypalić na płytkę (to wiem jak zrobić), ale jak do tego dodać napisy. Musiałabym chyba zamienić na avi? Proszę o pomoc, bo kompletnie nie wiem co zrobić w tej sprawie.
pozdrawiam, Tisz
Jaki jest format tego filmu i w jakim formacie chcesz go wypalic ?
Ostatnio edytowane przez KoStEk ; 20.May.2006 o 00:12
KoStEk
Nie wiadomo co sie dzieje![]()
format c: i do przodu
A skąd wiesz, że nie ma w nim napisów PL? Jak to jest obraz płyty DVD, to mogą być napisy.
PS. KoStEk bardzo podoba mi się Twój podpis.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Nie wiem w jakim formacie ma być, ale w takim aby działały napisy. Najlepiej w avi. Ten film nie ma polskich napisów.
Film jest w pliku:
BIN i CUE
To jest obraz filmu. Aby spr. czy posiada polskie napisy, to wystarczy zamontować obraz w programu Daemon Tool, albo nagrać film na płytę RW. Pamiętaj, że przy nagrywaniu nie kopiujesz plików jak dane, tylko zapisujesz płytę z obrazu.Napisał Tisz
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
jak nagrasz obraz na plytke to zobacz w jakim formacie jest ten film
KoStEk
Jeśli to jest obraz bin+cue to stawiam że ten film jest w formacie vcd/svcd.
Robienie z tego avi nie ma sensu, ze względu na kiepską jakość samego vcd i dodatkowe straty na kompresji. Lepiej ściągnąć na nowo od razu avi.
Ale zobaczymy, może się mylę do do formatu tego filmu.
Pozdrawiam/ Grzeniu
hehe kiedys mialem takie problemy z kompem, ze co drugi dzien format szedłPS. KoStEk bardzo podoba mi się Twój podpis.albo i czesciej.
KoStEk
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)