...j/w czy takowy istnieje? chodzi mi o kopiowanie płyty dvd w całości bez konieczności zgrywania zawartości(divx) na HDD,będę wdzięczny za odp.
Pzdr.
...j/w czy takowy istnieje? chodzi mi o kopiowanie płyty dvd w całości bez konieczności zgrywania zawartości(divx) na HDD,będę wdzięczny za odp.
Pzdr.
Stary nie zrobumiałem cię.. Czy ci chodzi o nagranie Filmów na płytkę DVD czy coś innegoWytłumacz mi prosze to może ci pomoge
Good bye Cruel World... See you laterI be back... POZDROWIENIA DLA SEBAW , SoBal , I CAŁEJ REDAKCJI CDRLAB.PL
chodzi mi o to,że mam nagrane filmy (divx) na płytce dvd w iso i chcę taką płytkę skopiować w całości programem typu clone
Ja to rozumiem tak: masz płytę DVD która zawiera filmy DivX w foramcie ISO (obraz) - czyli masz kilka tych filmów. Chcesz wykonać kopię tej płyty bez zgrywania obrazów na dysk, czy chcesz nagrać zawartość obrazów - tych filmów?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
dokładnie tak :chcę wykonać kopię tej płyty bez zgrywania obrazów na dysk
Ale na płycie chcesz mieć obraz tego filmu , czy filmJeżeli obraz to tylko weź nero i kopiuj CD , lub DVD. A jeżeli chcesz skopiować film bez obrazu to wsadź do DVD-ROM-u płytkę z obrazem , do DVD-RW ( nagrywarka) wsadź zwykłą płytkę DVD i w nero w" kopiuj obraz na dysk" wybierz obraz znajdujący się na płytce DVD i gotowe. Można to też zrobić innymi programami
![]()
Good bye Cruel World... See you laterI be back... POZDROWIENIA DLA SEBAW , SoBal , I CAŁEJ REDAKCJI CDRLAB.PL
...grazie a Tutti![]()
eee co to znaczy?
...nooooo
Dzięki Wszystkim![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)