mam film w avi i napisy do niego w srt. chcialem zrobic z tego dvd z napisami. W tym the film machine niby wszystko ok, wybieram dvd, make dvd, wyciaga muze z tego avi i nagle pojawia sie takie cos:
![]()
czy ktoś jest w stanie mi pomóc![]()
mam film w avi i napisy do niego w srt. chcialem zrobic z tego dvd z napisami. W tym the film machine niby wszystko ok, wybieram dvd, make dvd, wyciaga muze z tego avi i nagle pojawia sie takie cos:
![]()
czy ktoś jest w stanie mi pomóc![]()
A może skorzystasz z innych programów? Przeczytaj ten artykuł: http://www.cdrlab.pl/article_wstep_2...I+%3D+DVD.html
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
No wszystko super, fajny opis tylko znowu jakies bledyja juz nie mam sily. probowalem juz chyba 25programów i za kazdym razem jakis inny blad sie pojawia
![]()
![]()
![]()
teraz to:
![]()
co to jest ten avcodec.dllinstalowalem juz rozne kodeki. najrozniejsze paczki. ffdshow, jakies ffvfw, K-Lite mega codec pack, Nimo codec pack itp. Proszę pomóżcie mi
od trzech dni probuje przerobic glupi avi na DVD i nie moge
![]()
to chyba nie wina sprzetu: Pentium 4 3.0Ghz HT/512 RAM Kingston DDR/Radeon 9600Pro 128MB.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)