witam.Mam dvd Hd860.Problem polega na tym ze gdy ogtwarzam plik divx to napisy nie gina.Tzn. nawej jak w filmie nic nie mówią to napisy nie znikaja.Zostaje tylko ostatni tekst.Wie ktos moze o co chodzi?Pliki mam w formacie txt.Z góry dzięki
witam.Mam dvd Hd860.Problem polega na tym ze gdy ogtwarzam plik divx to napisy nie gina.Tzn. nawej jak w filmie nic nie mówią to napisy nie znikaja.Zostaje tylko ostatni tekst.Wie ktos moze o co chodzi?Pliki mam w formacie txt.Z góry dzięki
Rozumię, że chodzi o stacjonary odtwarzacz. Problem pewnie leży w nie do końca poprawnych napisach - w niektórych formatach, jest np. stosowany czas, gdzie jest tylko informacja kiedy napis ma się pojawić, wobec czego napis zostaje, aż do pojawienia się następnego. Co innego z napisami, któe zawierają czas wyświetlania w określonym przedziale (np. między danymi klatkami) - wtedy powinno być OK. Spróbuj znaleźć nowy firmware do odtwarzacza - być może usterka została poprawiona.
Rozszerzenie .txt niewiele mówi o formacie napisów, dlatego też wklej linijkę, albo dwie, tych napisów, które nie giną. Wtedy rozpoznam ich format i może coś doradzę.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)