+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: podkład muzyczny w Studio 9 Pinnacle

Szeregowy jozefl ma szanse

Domyślnie podkład muzyczny w Studio 9 Pinnacle

Zrobiłem już parę filmów z wakacji z podkładem muzycznym. Z dołączaniem muzyki często miałem problemy, a ostatnio jest to niemożliwe. Program próbuje dołączyć muzykę, ale dodaje tylko zielony pasek bez dźwięku. Próbowałem kilka razy - bez skutku. Czy muszę usunąć Studio 9 i zainstalować je ponownie? Boję się,że stracę film nad którym trochę popracowałem. Sprawa o tyle pilna, bo obiecałem rodzinie płytki. Miałem kilka zachowanych tytułów. Teraz pomieszały się napisy i tła. Czy Studio 9 działa tylko do czasu, a później trzeba go wyrzucić? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
    Józek

Szeregowy jozefl ma szanse

Domyślnie muzyka w Pinnacle

Kontynuuję wątek z dodawaniem podkładu muzycznego. Może komuś się przyda moja dyskusja z samym sobą.Usunąłem Studio 9 przez Dodaj/Usuń programy. Zainstalowałem od nowa. Początkowo program nie widział plików filmowych wcześniej wgranych. Znalazłem do nich dostęp. Próbowałem dołączyć podkład muzyczny. Nie działa. Znów odinstalowałem i zainstalowałem. Wziąłem się do podłożenia podkładu pod nowe pliki filmowe. Z CD nie działa. Nie rozpoznaje płyty. Każe włożyć płytę, a płyta już dawno włożona. Otwiera tackę z płytą. Zamykam tackę. Otwiera tackę. Włóż płytę... i tak w nieskończoność. Jednak jest koniec: nie chce otworzyć tacki i oddać płyty. To trwało do zmęczenia. Natomiast można dołączyć podkład muzyczny z zasobów zgromadzonych w bazie Studio 9. Jednak jest to tylko kilka utworów i nie wszystkie mogą się podobać. A może znajdzie się ktoś, kto umie dołączyć dowolny plik muzyczny do zbioru zamieszczonego przez producenta. Tu trzeba mieć hakerskie umiejętności, co nie?
    Chętnie podzielę się doświadczeniami (skromnymi!) z Pinnacle Studio 9. Teraz muszę pobawić się z innymi programami, żeby nie być uzależnionym od jednego. Pozdrawiam Józek

Moderator anabolo ma szanse Avatar anabolo

Domyślnie

Wydaje mi się, że było by łatwiej przenieść zawartość płyty najpierw na dysk twardy i dopiero wyeksportowanie ścieżki dźwiękowej... A o jaki program chodzi: Ulead Media Studio czy Pinnacle?

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)