Witam wszystkich i proszę o pomoc.
Mam problem z łączeniem napisów .txt z plikiem video .avi. Właśnie zrobiłem to używając sub2divx (po uprzednim skonwertowaniu pliku .txt na .srt programem Subtitle Workshop) i mam pewien problem, bo tak połączony plik jest w formacie .divx (a nie jak przed konwersją avi), i mój Panasonic DMR-EH55 odtwarza ten plik, ale niestety bez połączonych napisów. Jak włącze go na swoim kompie to poprawnie (znaczy z połączonymi napisami) odtwarza go DivX Player, ale już np. AllPlayer czy VPlayer odtwarza, tak jak mój panasonic, sam film bez napisów. Według mnie-mogę sie mylićproblem jest w formacie tak skonwertowanego pliku(że jest .divX a nie .avi). Gdy ręcznie spróbowałem zmienić rozszerzenie na avi, nic to nie pomagało.
Mój panasonic odtwarza format avi z osobnym plikiem txt, ale niestety napisy są b.małe, dlatego pragnę dokonać łączenia napisów z plikiem video, ale niestety napotykam problem jak wyżej
Czy ma ktoś z Was jakiś pomysł, co mam zrobić, żeby móc się cieszyć odtwarzaniem na moim panasonicu filmów ze zmodyfikowanymi na większe napisami ?
Z góry dziękuję za pomoc.
Jurek

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem