Witam. Jakim programem moge zrobic menu DVD dla plikow Divx? Na plytce kilka divixow i czym zrobic do tego menu jak dla DVD? DVD Archtect odpada Z 4GB chce mi zrobic 140GB.
Pozdrawiam
Witam. Jakim programem moge zrobic menu DVD dla plikow Divx? Na plytce kilka divixow i czym zrobic do tego menu jak dla DVD? DVD Archtect odpada Z 4GB chce mi zrobic 140GB.
Pozdrawiam
NIe jasno się wyraziłeś - chodzi Ci o menu dla filmów w formacie *.avi ? Czy może filmy przekonertowane z DivX'a na DVD-VIdeo?
tak, dla plikow avi. Mam kilka filmow w formacie avi (standardowe tzw divix-y), chce to wrzucic na na dvd jako normalne dane. Nie konwertowac do DVD. Ale dla tych pliczkow zrobic menu takie jak na normalne dvd.
Pozdrawiam
Nie zrobisz menu dla tego rodzaju kompilacji.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Kiedyś coś takiego widziałem, ale dla jednej płyty i taki autorun można było zrobić bodajże w VPlayer. Jak chcesz dla wielu to możesz pobawić się Matroska Pack - ale to będzie działać tylko na kompie - na stacjonarnym odtwarzaczu takiej sztuczki nie da się wykonać...Napisał leoo
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)