mam Pinnacle 10... jak jest z formatami? tzn, w którym formacie (by jakość była najlepsza) rozpocząć przechwycanie, a w jakim utworzyć plik (by właśnie jakość była najlepsza) i sie zmieściło na płycie (dvd 4 x 4.7 GB)![]()
mam Pinnacle 10... jak jest z formatami? tzn, w którym formacie (by jakość była najlepsza) rozpocząć przechwycanie, a w jakim utworzyć plik (by właśnie jakość była najlepsza) i sie zmieściło na płycie (dvd 4 x 4.7 GB)![]()
strasznie chaotyczne pytanie. A jaki czas nagrania? Nie warto zmieniać formatu. przy każdej kompresji tracisz na jakości. Ja polecam MPEG2 w kazdym DVD pójdzie.
©u®E™
witam, jesli przechwytujesz obraz z cyfrowej kamerki, i masz duzo miejsca na dysku, to polecam pozostawic format DV. jakos jest identyczna z tym co masz na tasmach DV, pozniej podczas tworzenia dysku (np. DVD) wszystko podlega kompresji stratnej. od ciebie zalezy jak bardzo pogorszy sie jakosc obrazu na dysku DVD. w razie pytan, pisz: crowbme@wp.plNapisał cu2re
Server Station - Plyta Gigabyte GA-7DPXDW-P 2x Athlon 1690MHz, 2GB Ram, G-force 2MX, 2x barracuda 500GB - 1x WD 500GB, Benq 1640 fw BSRB - jako serwer FTP i multimedialny, HP DV5-1170ew stacja robocza
dziękuję bardzo... jak będę mieć jeszcze jakieś pytania to chętnie skorzystam z twojej oferty![]()
to po co by mu było to Pinnacle?Napisał crowbme
©u®E™
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)