mam już przerobiony fil w formacie dvd.... chcę teraz do niego dodać napisy by odtworzyć całosć na odtwarzaczu jak to zrobić i czym? proszę o szybką odpowiedz
mam już przerobiony fil w formacie dvd.... chcę teraz do niego dodać napisy by odtworzyć całosć na odtwarzaczu jak to zrobić i czym? proszę o szybką odpowiedz
witam , mam podobny problem jak kolega powyżej , zgrałem kiedyś film z oryginału dvd , przez przypadek nie wgrałem polskich napisów , teraz chciałbym je dodać , mam napisy z netu , wiem jak przerobić na srt , mam tylko pomroczność jasną jak je dodać do już gotowego dvd , proszę o pomoc![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Nie będzie to łatwe, ale jeśli przez to przebrniesz to będziesz dumny ze swojego nowego dziecka![]()
Tą metodą dodałem kiedyś genialne tłumaczenie E. Gałązki-Salamon do Pulp Fiction, bo wersja na polskim DVD woła o pomstę do nieba (nie ma mojej ukochanej "jesieni średniowiecza").
http://www.cobraverde.net/Porady/dvd_pl.htm
Być może istnieje prostszy sposób, niech ktoś podrzuci. Ja podaję profesjonalną metodę z której kiedyś skorzystałem.
Powodzenia!
zobaczę czy podołam , jedną opisówkę znalałem w okularach ale odpuściłem , zajęło mi trzy godziny a stałem praktycznie w miejscu , sprawdzę Twoją wersję , dzięki i pozdro![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)