Przeszukałam juz tyle programów, a przecież MUSI istniec choć 1 darmowy który mi przekonwertuje avi na vob nie pozostawiajac białego napisu na ekranie. :/:/
Czy ktoś z Was może coś polecić?![]()
Przeszukałam juz tyle programów, a przecież MUSI istniec choć 1 darmowy który mi przekonwertuje avi na vob nie pozostawiajac białego napisu na ekranie. :/:/
Czy ktoś z Was może coś polecić?![]()
Jeżeli piszesz o napisach na stałe wklejonych w klatki avi to jest to niemozliwe.
Można conajwyżej rozmyć te miejsca lub wstawić czarne pasy.
Pozdrawiam Henio
mówię o napisach pokazujących sie w darmowych programach. na środku ekranu. nie chodzi mi o napisy DO filmu. jak je rozmyje albo dam czarne pasy przez srodek ekranu, to rownie dobrze moge filmu nie ogladac.Napisał Henryk Kwinto
ja pytam czy jest jakis darmowy program ktory nie kaze za siebie placic informujac sie przez caly film w centralnym miejscu ekranu.
mało jest takich programów , a jeśli już są to nie są warte zainteresowania , jedynym wyjściem w Twojej sytuacji jest znalezienie "białego królika"Napisał anushka
, napisz jakim programem próbujesz przerobić avi na dvd , może coś znajdziemy
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Hmm, no to powiedzmy ze WinAvi video Converter 7.7 (http://www.programs.pl/program,467.html), to byl pierwszy któym próbowałam coś zrobić, a jest w miare fajnyNapisał asterix
Chyba że proponujesz coś innego?
Dzięki bardzo![]()
A może ten artykuł Ci pomoże: http://www.cdrlab.pl/article_wstep_2808_1.html
Jest tam wszystko opisane krok, po kroku.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Ale nie jest napisane jak pozbyć się tych napisówNapisał SEBAW
Jest tylko opis wersji zarejestrowanej
![]()
hej hej? is anybody there?
pomóżcie no....![]()
Wystarczyło jaśniej napisać od razu, że chodziło o napisy restrykcyjne wersji demo... Z darmowych nadzędzi np DVD Flick - czasami wystarczy zobaczyć na naszą stronę główną, a nie czekać tylko na gotową odpowiedź na forum...Napisał anushka
tutaj o tym wspomniałamNapisał anushka
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)