Witam.
Właśnie ukończyłem tworzenie mojego dvd używajac programu TMPGEnc DVD Author 3. Kiedy dochodzę do sekcji Output aby zapisac gotowy plik, jedyną opcją z jaką mogę ten projekt zapisać jest plik z roższeżeniem .dvix. czy jest możliwość aby zapisać to w formacie VOB, aby były to pliki typowe dla DVD VIDEO_TS i AUDIO_TS? Jeśli nie da się tego dokonać bezposrednio w tym programie to czy jest jakis inny program ktory pozwoliłby mi gotowy plik o rozszezeniu .divx (który jesli otworze porzez program Divx for Windows funkcjonuje prawidłowo, mam na mysli menu, rozdzialy i wszystko tak jak zaprojektowałem) przerobic na pliki VIDEO_TS i AUDIO_TS, tak abym mógł nagrać na płytę poprzez Nero i odtwarzać w stacjonarnym odtwarzaczu dvd. Próbowałem wypalic to poprzez program Divx for Windows, gdize myslalem ze w trakcie nagrywania przekonwertuje mi to na format VOB, a on poprostu nagrał mi surowy plik .divx na plyte DVD-R.
Proszę o pomoc.
PS. jestem nowy w tym temacie wiec moge pewne rzeczy przekrecac, to moja pierwsza plyta dvd jaką stworzyłem.
PS2. Starsze wersje tego programu potrafiły zapisać to w taki sposób o jaki mi chodzi:
http://www.cdrinfo.pl/artykuly/tda1.5/strona3.php <--

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem