Witam wszystkich.Jeśli jestem w złym dziale to przepraszam ale..Mam problem z utworzeniem płyty dvd zgodnej ze stacjonarnymi odtwarzaczami dvd z materiału video z tvp zgranego z satelity astra (od niedawna tvp1 i tvp 2 są nadawane na astrze i dostępne za free) ale do rzeczy-problem polega na tym ze po autoringu do dvd po kilku minutach filmu oglądanego filmu z oryginalną podwójną ścieżką audio pojawiają sie duże piksele w postaci kwadracików -bez względu na to czy odtwarzamy z płyty czy z wirtualnego dysku- na podglądzie autoringu tez widac ze początek filmu jest ok a po kilku minutach pojawiają sie te piksele-dodałem fotke w załączniku tych pikseli ,i parametry materiału video które widać podczas autoringu .Czy możliwe ze tvp dodaje jakąś blokadę uniemożliwiającą autoring? Zaznaczam ze orginalny plik video odtwarzany na kompie jest bez zastrzeżeń.Do autoringu używam programu convertx to dvd-z góry zaznaczam ze na niego nie zapłaciłem ale sprawuje sie bardzo dobrze poza tym przypadkiem z tvp- kodek h.264 ale skoro początek filmu bez zastrzeżeń wiec z kodekami chyba ok.Może ktoś ma podobny problem?

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem