+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Temat: Dzielenie DVD na 2 czesci by DvdFab...klopoty...

Szeregowy pegaz23 ma szanse

Domyślnie Dzielenie DVD na 2 czesci by DvdFab...klopoty...

hej - poszedlem za rada z forum i sciaglem sobie dvdFab Premium .
    Przy dzieleniu plyty dvd 2wartwowej na 2 zwykle (klikam w programie: film i dodatki na dvd1 a reszta na dvd2) dzieje sie nastepujaca rzecz: (ustawiania zostawiam domyslne - tak samo punkt dzielenia - choc probowalem zmianiac wielkosci plyt-nic nie dalo):
    1. w pewnym momencie na dvd1 podczas filmu nagle wyskakuja plansze o kopiowaniu (ostrzezenia) i jak sie skoncza we wszystkich jezykach to wychodzi do menu - i musze kliknac nastapna scene zeby film poszedl dalej (trace 1 scene) - w org. tak sie nie robi...skad sie to tam wzielo
    2. na 2 dvd jak klikam na 1 sceny (ktore wiadmo ze sa na dvd1) to uruchamia mi od razu film a nie powinno pokazywac ze nie ma i tyle...jak to zmienic...
    3. nie da sie tak zgrywac by 1 warstwe nagral na dvd1 a 2 wartswe na dvd2 i bylo by po problemie
    4. moze ktos doradzi jakis innym program do robienia takich kopii...
    thx...

Laser
    Gość

Domyślnie

Hmm moze wytestuj to http://www.clonedvd.net/

Domyślnie

Cytat Napisał Laser
    Hmm moze wytestuj to http://www.clonedvd.net/
    ...dzieki za info..sprawdzilem sobie programik..i nawet nawet spoko jest...tylko nie rozumiem czemu jak daje zeby zgrywal dvdr9 na 2 plytki to fajnie zaznacza 1 i daje pojemnosc max a 2 plytke pozostawia pusta...mam sobie sam dolozyc rzeczy a bo ja wiem co to sa title 01-38 i za co odpowiadaja ...myslalem ze taki programik sam sobie podzieli dvd na 2 czesci wg warts np i dam tylko zgrywaj...a moze ja cos zle naciskam czekam na jakies info...moze inny programik...

Szeregowy Elmer ma szanse Avatar Elmer

Domyślnie

ja wczoraj zassalem z sieci dvdfab2.5gold. i bez problemu plyte prawie 8Gb podzielil na 2. ladnie dzialaja, jakosc idealna, na koncu pierwszej napis:insert disc 2
    jak chcesz moge ten programik podeslac.

Domyślnie

Cytat Napisał Elmer
    ja wczoraj zassalem z sieci dvdfab2.5gold. i bez problemu plyte prawie 8Gb podzielil na 2. ladnie dzialaja, jakosc idealna, na koncu pierwszej napis:insert disc 2
    jasne bardzo bym prosil ... pegaz23@interia.pl
    wielkie dzieki...

Domyślnie

wysle w poniedzialek z pracy bo w dumu mam niestety tylko modem
    a teraz siedze przed kompem i zastanawiam sie czy wcisnac przycisk flash i podmienic firmware w necu 3520 czy nie... troche sie boje bo jak cos mi sie spieprzy...
    HARDLIGHT

Szeregowy KamilP zero jak zero

Domyślnie

Elmer ja bym też poprosił o tego faba - kamil125@o2.pl.

Sluchaj ja napisze Ci coś wiecej o flashowaniu. Wczesniej mialem NEC 3500, ale cos od początku slabo palil dvd-ki ale tylko -/+r z rw radzil sobie bardzo dorze zarówno jak i z cd-r/rw. Pomyslalem, ze zmienie oprogramowanie na najczesciej tutaj polecane, bo moze cos pomoze. Tak tez zrobilem. Zrobilem dump poprzedniego firmware. Bez problemu mi wgral. Potem oddalem naped do serwisu, bo juz mnie wkurzyl i przed oddaniem wrzucilem orginal, aby sie nie przyczepili. Dostalem nową nagrywarke, teraz mam wlasnie neca 3520. Fakt faktem, ze jak wgrywasz nowy firmware to tracisz gwranacje, ale nastepnym faktem jest to, ze praktycznie trudno jest uwalic naped tak, aby sie nie dalo wrocic do poprzedniego oprogramowania, wiec spokojnie.
    Jaką stronke z firmware'ami polecasz Elmer?

Pozdrówka

Sorki za lekki OT.

Domyślnie

http://www.micheldeboer.nl/firmware/

ostatnio cos takiego znalazlem. i zastanawiam sie nad firmware LD3520_beta2 ale dalej sie wacham w sumie to nie wiem czy warto skoro wypala mi na razie bez problemu i daje sie czytac w stacjonarnych.
    a program wysle zaraz.
    pozdrawiam
    HARDLIGHT

Apoloniusz
    Gość

Domyślnie skąd pobrać dvdfob2.5gold

Cytat Napisał Elmer
    Witam
    Bardzo interesująca wypowiedź. Proszę, jeśli możesz podaj mi adres strony skąd moge ściągnąc programik dvdfob2.5gold. Wszystkie wyszukiwarki odpowiadają mi negatywnie.

Szeregowy mikko ma szanse

Domyślnie

siemka tu macie link do DVD Fab * pozdrawiam

*tu nie ma miejsca na warez /Gorzala
    Ostatnio edytowane przez Gorzala ; 22.Jan.2005 o 22:00

Domyślnie

nie pamietam gdzie zassalem ten programik. bede w poniedzialek w pracy to wysle. tylko podaj swojego maila. w domu niestety mam tylko modem wiec niestety...
    HARDLIGHT

Szeregowy KamilP zero jak zero

Domyślnie

Elmer podeślij i mi na kamil125 @ o2.pl Z góry wielkie dzięki.

Szeregowy macafi ma szanse Avatar macafi

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia