Witam serdecznie.
Temat który już jest poruszany wielokrotnie tylko ja mam konkretne urządzenie na którym nie potrafię takiej kopii zrobić. Niby nie ma w tym nic trudnego - włożyć kasetę, włożyć płytę, nacisnąć Copy to DVD i się przegrywa, na koniec wyjąć płytę i wuala- proste do bólu. I wszystko było by ładnie i pięknie gdyby nie to że tak przegranej płyty nie mogę odtworzyć na żadnym innym odtwarzaczu DVD jak również nie mogę jej odtworzyć na komputerze. Czy urządzenie to ma jakieś zabezpieczenie przed takim kopiowaniem - może przed piractwem - w moim przypadku są to kasety z domowej biblioteki które pora odświeżyć i przegrać zanim będzie za późno. Jak ewentualnie sobie z tym poradzić. Urządzenie to oczywiście posiada menu które można wyświetlić na TV, można również z tego poziomu ustawić przegrywanie kasety na płytę (z różnymi opcjami) jednak efekt końcowy jest zawsze taki sam - czyli nie mogę tej płyty nigdzie indziej poza tym urządzeniem odtworzyć. Czy ktoś miał kiedyś styczność z tym urządzeniem i sobie jakoś z tym poradził. Będę wdzięczny za ewentualną pomoc lub chociaż za jakieś wskazówki.
Pozdrawiam.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem