mam pytanie czy jest możliwość jednoczesnego nagrywania na kilka nagrywarek CdRW jak to zrobic ?Dziękuje za pomoc
mam pytanie czy jest możliwość jednoczesnego nagrywania na kilka nagrywarek CdRW jak to zrobic ?Dziękuje za pomoc
Nero ma taka mozliwosc, trzeba mu zaznaczyc "uzyj wielu nagrywarek" i potem tylko wybrac ktore maja wypalac dana kompilacje. Standardowa wersja nero obsluguje 2 nagrywary, ale wersje ultra i enterprise chyba nawet do 32.
Pozdrawiam/ Grzeniu
Ja posiadam nero 5.5.10.13 szukam tej opcji "użyj wielu nagrywarejk " zbytnio nie mogę znaleść
Masz juz stara wersje nero, ale ta opcja na pewno juz wtedy byla.
Jak masz juz gotowa kompilacje i dajesz zeby wypalal, to wlacznik wielu nagrywarek jest w zakladce 'zapis' - tam gdzie wybierasz tryb zapisu TAO/DAO i ilosc kopii i np symulacje czy wypalanie.
Jak juz go wlaczysz, to przed samym nagrywaniem bedziesz mial jeszcze okno wyboru nagrywarek i tam mu wskazesz ktora ma nagrywac (albo kilka/wszystkie).
PS Pisze na podstawie wersji nero 6.6.x.x bo takiej uzywam, ale w tych starych bylo to chyba tak samo.
Pozdrawiam/ Grzeniu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)