Czy wie ktoś jak można zmienić zawartość pliku .BWT? Próbowałem go edytować rożnymi edytorami, ale zawsze jest uszkodzony po edycji. Potrzybuję zmienić ścieżkę obrazu .BWI, która jest tam zawarta.
Czy wie ktoś jak można zmienić zawartość pliku .BWT? Próbowałem go edytować rożnymi edytorami, ale zawsze jest uszkodzony po edycji. Potrzybuję zmienić ścieżkę obrazu .BWI, która jest tam zawarta.
A próbowałeś BlindWrite? http://www.vso-software.fr/blindwrite5_english.htm
pozdr.
"Nie ważne jest, gdzie patrzysz, ale co widzisz." - Hanry David Thoreau
Ja wiem ze te pliki wypala sie programem blindwrite. Ale problem polega na tym, ze w pliku .bwt znajduje sie sciezka do pliku .bwi, ktory zawiera wlasciwy obraz. Mi chodzi o to, zeby zmienic sciezke zawarta w plu .bwt, ale tak, zeby nie uszkodzic go. Istnieje jakis edytor, albo funkcja w jakims programie do wypalania? Blindwrite tylko wypala, ale nie pozwala na modyfikacje bwt.Napisał *Vojtas*
UltraISO potrafi edytować te pliki.
Do pobrania z działu Pliki.
A nie lepiej jest pozmieniać, to co chcesz, a nastepnie zapisać go do innego formatu?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
ok, sprobuje ultraISO. A co do zapisywania w innym formacie to nie, poniewaz w ten sposob strace informacje o RMPS. Sa one potrzebne do poprawnego zrobienia kopii.Napisał SEBAW
Sebaw,
Zainstalowalem UltraISO, ale nie moge znalezc opcji, ktora pozwala na edycje plikow bwt. Jak to zrobic?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)