Od ponad pół roku pokazuje mi się komunikat "Błąd aplikacji" przy wychodzeniu z programu NERO. Obojętnie czy to nagrywam, czy tylko wejdę i od razu wyjdę zawsze towarzyszy mi ten komunikat.
Może wie ktoś, co może być powodem? (patrz załącznik)
Od ponad pół roku pokazuje mi się komunikat "Błąd aplikacji" przy wychodzeniu z programu NERO. Obojętnie czy to nagrywam, czy tylko wejdę i od razu wyjdę zawsze towarzyszy mi ten komunikat.
Może wie ktoś, co może być powodem? (patrz załącznik)
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Jest to utrapienie prawie każdego posiadacza system winXP powodów tego może być mnóstwo. Nie pamiętam linka, ale na stronie Microsoftu możesz znaleźć jeden z wielu powodów tego utrapienia, Ja się do tego zastosowałem i kicha nic nie pomogło z czasem samo znikło. Więc się nie przejmuj to tylko jeden z błędów programistów Microsoftu. U mnie to się samo naprawiło i nawet nie wiem jak prawdopodobnie zainstalowałem jakiś program który zmienił gdzieś tam rejestry, które są odpowiedzialne za ten błąd i po sprawie, ale sam nie wiem jaki.
ja mam takie cos jak wylaczam kompa [pokazuje sie na 2sek przez ostatecznym wylaczeniem]
LiteOnIt
Hehe
Po raz pierwszy mi sie wywalilo - doslownie przed chwila ;D
Jakas epidemia ? ( Win2k3 bez sp1 zapatchowany, najnowsze nero )
ale uwaga - przed chwila zainstalowalem ASPI Adapteca - byly mi na cos potrzebne ... hmmm
mi takie cos wywalalo nawet bez aspi, przeinstalowanie na nowsze nero niepomaga
LiteOnIt
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)