Witam wszystkich pięknie. Jestem nowy i od razu przechodzę do rzeczy. Ostatnio chciałem nagrać film w formacie mpg, który ma 708MB na CDR o pojemności 800. Niestety kiedy już włączyłem "nagrywanie" Asus natychmiast "wypluł" czysty Verbatim CDR800 i napisał żeby włożyć większy?! Czy aby Asus nie odróżnia CDR większych niż 700MB i nie chce ich nagryawć? Nie wiem co robić, bo film mam wkrótce oddać a na kompie zajmuje było nie było ponad 700MB. Proszę pomóżnie mi, bo niewiem co dalej robić? Oczywiście, po której z rzędu setnej nieudanej próbie nagrania, też próbowałem zmienić ustawienia w samym Asusie ale, jak tak pojakiwił się komunikat, że Asus może ewentualnie spróbować nagrać taki film na dysku o większej pojemności niż standardowy 700MB, ale może to doprowadzić do uszkodzenia nagrywarki. Co mam robić? Już przed chyba dwoma laty udało mi się nagrać film o podobnej (większej niż 700MB) CDR - czyli na CDR TDK 800MB, ale widać teraz każda próba nagrania kończy się niepowodzeniem. Sorry, ale nie znamk się dobrze na komputerach. Proszę pomóżcie mi.... - Dzięki z góry za pomoc.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem