Nie wiem czy w dobrym dziale pisze, ale sprobuje.
Sprzedaje swojego Litka LTR-52327S i chciałbym kupić cos nowego obsługującego technologie HD-Burn. Może podrzucicie mi jakieś propozycje.
Nie wiem czy w dobrym dziale pisze, ale sprobuje.
Sprzedaje swojego Litka LTR-52327S i chciałbym kupić cos nowego obsługującego technologie HD-Burn. Może podrzucicie mi jakieś propozycje.
Z tego co się orietuje tę technologie zainicjował SANYO, i jego napedy to będa obsługiwac / oraz wszelkie klony sanyo / nie wiem czy w tym wypadku GIGA Rec plextora nie jest lepszym rozwiazaniem...![]()
Więc tak, na pewno Optorite, tylko niedostępny w Polsce. U nas dostępna nagrywarka DVD firmy MSI , szczerze odradzam. Jedyne wyjście to e-bay lub jakiś sklep zagraniczny i kupno Optorite'a DVD*R. Pamiętaj, że płyty zapisane w tej technologii mogą być odtworzone tylko na urządzeniach obsługujących HD-BURN.
Zawsze zostaje jeszcze Plextor z GigaRec.
Jak mam wydac 450 zł. na Plextor-a to juz wole nagrywarke DVD.
P.S.
Zasponsoruje mnie ktoś na 450 zł.
Lepiej kupić nagrywarkę DVD, bo będziesz miał mniejszy problem z odczytem nośników, niż w przypadku HD, gdzie odczyt nośnika nie będzie wszędzie możliwy.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Zapytaj Londo Mollariego z CentauriNapisał gkar
...
Jabba
Przynajmniej jedna osoba wie o jakiego G'kara się rozchodzi.
Przynajmniej jedna osoba wie o jakiego G'kara się rozchodzi.
Dobra dałem sobie spokój z technologia HD-Burn. Zastanawiam sie nad
Asus CDR-5232AS i mam kilka pytań:
1) Czy jest naprawdę tak cicha jak piszą.
2) Czy dobrze radzi sobie z łamaniem zabezpieczeń.
3) Czy jest jakiś program do weryfikowania jakości nagranej płyty, tak jak dla LiteOn-ów jest Kprobe.
A jeśli nie Asus to co ? w cenie do 200 zł.
ad1) - tak, grzeniu mówił ze jest rzeczywiscie cicha.
ad2) - http://www.cdrlab.pl/modules.php?op=...le&sid=762 , SD 2.8x jest ok to samo Key2Audio i CDS200, gorzej z SD 2.9x
ad2) - raczej nie, no chyba ze zlituja się ci od Nero CDSpeed
Jesli nie asus to moze rozejrzyj sie za NEC ND 1100 ? mialbys DVDRW- widziałem je po 250pln - tutaj retail za 270PLN
http://www.gry.barwkomp.pl/index2.ph...kat=&pkat=
W tym tescie ASUS wypadł średnio,a tak sie dobrze zapowiadało ze juz sobie nagryware znalazłem. Może polecicie mi co kupić tak do 200 zł.
P.S.
Jest gdzieś opis LiteOn SOHR- 5238S
W tym tescie przede wszystkim nie wiem czemu w odczycie doszedl tylko do 40x, moj wyciaga spoko ponad 52x i czyta bezblednie. Jestem z niej zadowolony. Zobacz testy jakie zrobilem na plytach Mint: http://www.cdrlab.pl/index.php?name=...85d625c68052a6
Pozdrawiam/ Grzeniu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)