made in Princo, nazywa się ICAM, kosztowała luzem 90 gr, tylu błędów c2 nie ma nawet mój 7-letni Philips.
made in Princo, nazywa się ICAM, kosztowała luzem 90 gr, tylu błędów c2 nie ma nawet mój 7-letni Philips.
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
Zetoxa, spróbuj jakiegoś Hawka.Nagraj go z prędkością 52x i sprawdź.
Moja najgorsza płyta (już nie pamiętam, co to było dokładnie), miała chyba w okolicach 1500 C1 i C2 liczone w setkach również. A Hawk Sida sprawował się jeszcze gorzej.
![]()
We are Pentium of Borg.
Division is futile.
Prepare to be approximated.
sHIT ! koniecznieto mój faworyt do tej konkurencji ...
![]()
Musiales trafic na jakies zgnioty, plyty fakt nie najlepszej jakosci ale u mnie nie bylo bledow C2, aha i jeszcze jedno, strasznie przeplaciles![]()
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Ja bym dorzucił do tego jeszcze Millennium Green 48x
Oto wykresy płytki TDK CD-RXG AUDIO '' . Była nagrana na LG '
' . Wyniki te to prawdopodobnie rekord świata. Test tej płytki trwał prawie 2 godz.
To się dopiero nazywa badziew! Jeszcze chwila i zaproponuję utworzenie nowego działu - Badziewie![]()
przepiekny wykres bambino
tylko mam watpliwosc czy przypadkiem nie skanowales plyty gramofonowejwyniki powalaja
![]()
Mnie zastanawia tylko to - jesli płytka jest for audio, a rozumiem ze nagrales na niej dane (?), to czy to ma wpływ na to ze wykres jest taki a nie inny.
Inna sprawa jak nagrałes audio i takie numery![]()
Już Sid kiedyś mówił, że płyta Audio różni się od zwykłej tylko tym, że ma dodatkowy bit informacji w ATIPie bodajże - ale nie pamiętam - po szczegóły to do niego![]()
plyty audio i nie audio niczym sie w swojej budowie nie roznia - poza ta jedna flaga, ktorej obecnosc umozliwia ich nagranie na [wiekszosci] nagrywarek stacjonranych - na nich plyty bez tej flagi sie nie nagraja
wynik jest gites - choc bardzo dziwny, jakby program albo czytnik sie popsul - moj rekord to 5.200c1 i 3000c2 [max] a na dvd mialem takie cudo...
to jest BARDZO krotka plyta - doslownie kilkadziesiat mb - skoki w bledach pokrywaly sie idealnie z beat'em z glosnikow![]()
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Powinno być "przepłaciłaś", bo Zetoxa to kobieta, jak dobrze pamiętam z innego źródła.Napisał Druss
No chyba że się mylę...
![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
... ciekawe
Hehe a byles u "zrodla"![]()
![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
U żródła nie byłem, ale chodzi mi o inne źródło, jakim jest inny portal.![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
hmmm
ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/75...w32enen752.exe
niesprawdzałem co nowego wnosi ta wersja.a cos wiadomo o sp1 do w2k3? napotykalem sie juz na jakies bety/alphy - ale wolalem tego nie ruszac - pozatym w momencie golej instalacji na necie jest dostepne 17 paczek do pobrania do tego systemu - ...i wreszcie... zdecydowanie UltraIso, ja pozostałem przy wersji 6.51, nowsze mają problemy.
... płacę, żona się wścieka, ale jednak płacę, chcą to wrzucić do PIT-a, by wszyscy płacili, zobaczymy.
Chyba wszystko jasne
PS: Mam dwa na maturalnym z polaka ale z tego co wiem w jezyku polskim nazwy zenskie koncza sie na a ... inna sprawa ze nickname Zetoxa zawsze był dla mnie tajemnica ... pojecia nie mam co/kto/ to moze / mogł byc
PS: Przy okazji pozdro dla Julki
PS2: Ale OT![]()
Mi sie ta ksywa kojarzy z ciagnikiem![]()
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Może pamiętacie avatar? Tam była z córką. Jakbym miał pozowalenie, to bym jej zdjecie (avatar) pokazał. Jeżeli ktoś chce zobaczyć, to wystarczy poszukac na innym forum.
Jak pamiętam to Ona często przebywa na portalach o nagrywarkach, tylo jakoś (chyba) mąż ją zastępuje.
Ale kto wie... jak to jest...![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
zetoxa to jak najbardzoej facet i to z jajami
a coreczka pewnie juz jest wieksza i zaczyna kokietowac facetow![]()
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Seba - moze pomyliles Brzuszka z Justyna
Pozdrawiam/ Grzeniu
No to cholera jednak coś zwaliłem... Zobaczymy jak wypowie się Zetoxa jak tu wejdzie.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
A ja na swoim Liteonie LTR52327s nagrywałem na Hawk'a z prędkością 52 filmik 700MB i żadnych błędów c2.Napisał Marius-the-Mad
Oczywiście że Zetoxa nie jest kobietą ,a na avatarze z primary forum to jego żona i córka.Napisał SEBAW
Czyli byłem bardzo blisko! he...
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
A tu moj ICAM tylko nie wiem jak zwezyc os X w tym nowym K`Probe.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)