Ostatnio kupilem nagrywarke podlaczylem do kompa i juz na wstepie nie chcialo mi nagrac z plyty Nero po usilnych staraniach nagralem po podlaczeniu starego napedu , wypalilem jedna plyte na 2 juz mi sie komp zresetowal , przy kolejnym nagrywaniu wyskoczyl mi komunikat na niebieskim tle ze sponiewiera mi kompa jesli nie odlacze sprzetu ostatnio podlaczonego i nie odinstaluje programow do niego. Po tym zanioslem nagrywarke do sklepu powiedzieli mi ze byla uszkodzona wzielem nowa i znow to samo (zaznaczam ze wypalalo plyty nawet z 2 mi sie udalo wypalic i dzialaja) . Po kolejnym resecie przy nagrywaniu zanioslem nagrywarke i kompa do serwisu na diagnostyke (komp ma swoje lata) gdy go odbieralem zaczeli cos krecic ze plyta glowna do wymiany i zasilacz gdy powiedzialem ze zasilacz byl kupowany u nich i mam gwarancje to powiedzieli mi ze sie pomylili i ze uszkodzony mam port zasilania na plycie glownej. Jestem 100% pewien ze wszystko dziala poprawnie bo stary naped 52x dzialal caly czas wiec szukam pomocy aha oczywiscie nNero jest sprawny bo bralem plyte od kumpla on na niej smiga i dziala wszystko oki czekam na pomoc z gory dziekuje

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem