czesc, kupilem Acera Extensa 5620Z, no i mam klopot z nagrywaniem cd, tzn niby nagrywa bez problemow, ale w odtwarzac moge tylko na laptopie, kino domowe tego nie czyta, ani radio samochodowe, co wy na to, bo ja jestem kompletnie zielony
czesc, kupilem Acera Extensa 5620Z, no i mam klopot z nagrywaniem cd, tzn niby nagrywa bez problemow, ale w odtwarzac moge tylko na laptopie, kino domowe tego nie czyta, ani radio samochodowe, co wy na to, bo ja jestem kompletnie zielony
No z tej wypowiedzi i ja (pewnie nie tylko ja) jestem kompletnie zielony, dopóty, dopóki nie poznam więcej szczegółów :
- jakie płyty;
- w jakim programie nagrywasz;
i kulminacja :
- w jakim formacie są te pliki ?
P * O * Z * D * R * A * W * I * A * M
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Piszę poprawnie - FULL POLISH.
zwykle 700, najpierw probowalem w Windows Media Player, ale nie wiedzialem jak tam nagrywac w mp3, sciagnalem wczoraj burnaware, probowalem tez w nti cd maker i wszedzie to samo-plyta jest nagrywana, ale nie moge jej odtworzyc. Jesli chodzi o nagrywarke, to jeszcze nie odkrylem jaka mam. Na kieszeni jest napis DVD multirecorder dl. Problem polega na tym, ze od niedawna mam do czynienia z komputerami, a na dodatek mieszkam we Wloszech, oprogramowanie tez jest wiec w tym jezyku. Procesor to Intel T2370 1.73giga, 533MHz FSB, 1MB L2 cache. Cokolwiek by to znaczylo
Spróbuj nagrać te pliki mp.3 w programie NERO, a pytanie- czy Twój odtwarzacz DVD i samochodowe radio odtwarza pliki w tym formacie?
No chyba , że chcesz nagrać to jako normalną płytę AUDIO-CD (czyli do 80 minut muzyczki) to polecam świetny program Burrrn do ściągnięcia -->TUTAJ<--
Ostatnio edytowane przez warrior ; 28.Aug.2008 o 23:22
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
dzieki, sprubuje. A jak to jest ze jestescie Warrior plutonowym, a ja tylko szeregowcem?
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
A to z tego powodu, że mnie nie chcą odroczyć ze służby.
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)