czy ktoś mi powie jak przegrac gre, która ma chroniony zapis.
czy ktoś mi powie jak przegrac gre, która ma chroniony zapis.
Najpierw pobierz ClonyXXL, które wykryje zabezpieczenie na płycie. Dzięki temu będziesz wiedział jakie ustawienia musisz wprowadzić dla Alcoholu lub CloneCD.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Zapomnij o ClonyXXL mylnie rozpoznaje nowe zabezpieczenia i podaje złe ich wersje. Lepszy jest A-Ray Scanner...http://www.aray-software.com/Napisał deyo
Najprościej spróbować taki sposób:
1. Położyć płytę na tackę
2. Przycisnąć lewy Shift i trzymając go wsunąć płytę.
3. Shift trzymamy do momentu zakończenia prób jej przeczytania przez system (zwykle to kilkanaście sekund).
W przypadku płyt audio daje to prawie 100% sukcesu
Później już tylko otwieramy np. Nero i kopiujemy.
Podłączę się do tego wątku.Na stronie którą podałeś jest parę skanerów do pobrania.Który wybrać? Czy należy sugerować sie kolejnymi numerami seryjnymi? Czy tylko liczbą pobrań? Jeśli już pobierzemy dany skaner jaką opcję w nim wybrać,Scan Dectory,Scan Sector czy Scan? Przepraszam że pytam o tak podstawowe sprawy ale mam program z zabezpieczeniami. Chciałbym zrobić z niego kopię bezpieczeństwa, ponieważ kosztuje niemało,a co gorsza w czasie jego używania plytka musi obowiązkowo musi siedzieć w napędzie i obawiam sie że przy któryśm razie może się uszkodzić. A wtedy koniec. Scaner jest bardzo dobry ponieważ pokazuje gdzie są zabezpieczenia. Proszę o podpowiedz.PozdrawiamNapisał Maciej
![]()
Witam.Jak rozumiem wczesniej przed kopiowaniem musimy włączyć skaner żeby zeskanować zabezpieczenia?Jeśli skaner wykryje takie zabezpieczenia jak należy je dodać do nagrywanej płyty ? Jak należy je zrobić np. w nero, w Alcocholu 120% ewen. w Clonie Cd . Proszę o podpowiedzi dziekuje za niąNapisał Bartur
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)