mam problem kupilem nie dawno nagrywarke dvd i nie wiem jak nagrac film divx na dvd polski film pomuzcie jak mozecie
mam problem kupilem nie dawno nagrywarke dvd i nie wiem jak nagrac film divx na dvd polski film pomuzcie jak mozecie
wystarczy poszukac na formum bylo o tym wielekrotnie
mozna to zrobi za pomoca:
Nero
Winaviconverter
vsoDivxToDVD
copytodvd3
..::TyGrYseK::..
dzieki tygrysku8 za pomoc a masz moze ktorys z tych programow jesli tak wyslij mi go na email krokodyl7@wp.pl
Napisał Tygrysek
Tygrysku jesli mozna to ja tez poprosze na oscar69@canpol.pl EMAIL.![]()
pozdrawiam z gory dzieki oscar
Ostatnio edytowane przez oscar69 ; 25.Feb.2005 o 17:29
ok
Daj znac czy doszlo
Bo wyobrazcie sobie skrzynka na home.pl dzisiaj cos slabo dziala. A myslalem ze oni są na bank bezawaryjni.
dzieki tygrysku za odzew ..... w razie co mozesz polozyc na moj PRIV upload skoro poczta u ciebie nie chodzi. http://bhp.and.pl/biuro/upload.cgiNapisał Tygrysek
A wiesz przy okazji z prowiderem home.pl rozstalem sie dwa temu wlasnie przez awaryjnosc.
Obecnie twierdze ze nie ma dostawcow kont pocztowych czy tez serwerow bezawaryjnych.
Jesli poczta dojdzie odezwe sie.. Obecnie moim zdaniem najmniej awaryjny jest canpol.pl w dodatku stosunkowo tani.![]()
pozdrowka![]()
Kurde z home.pl korzystam juz dosc dłułgi czas i wszytsko bylo zawsze bezproblemowo i błyskawicznie załatwiane.
A tu dzisiaj taka niespodzianka - jestem niepocieszony
Ze wzgledu na to ze mam tam juz 10 stron, domeny i itp na razie na pewno musze pozostac z owym home.
Wyslalem takze na prv
HI tygrysku wlasnie dostalem powiadomienie o zaladunku na upload ..dzieki stokrotne.![]()
tygrysek dobrze mowi
ale jest jeszcze jeden bardzo latwy w obsludze program ktory przerabia na DVD tj. DVDSANTA
a pozniej wypalic w nero.
pozdrawiam
Spoko Jak dla mnie z dużej ilosc programów jakie testowalem ten według mnie jest najlepszy
1. Bardzo szybki (w nero kodowanie filmu odbywa sie conajmniej 5 razy dłużej)
2. Dużo opcji takich np jak wybor kompresji mpega, np czy ma sie zmiescic na 4.3 gb czy np na 3 płytki po 700mega i wiele innych.
3. Możliwosc połączenia dwoch mepgow w jedna kompilacjie DVD np masz 2 pliki w mepgu i wcale wczesniej nie musisz ich laczyc w calosc aby zrobic z tego kompilacji dvd, Wystarczy tylko ze zaznaczysz je oba na raz i program z tych dwoch plikow zrobi kompilacji DVD w calosc, Plik ktory bedzie pierszy zaznaczony bedzie 1 w rodziale i analogicznie 2 w drugim.
Tak chwale ten program, ale nie oznacza to ze nie ma lepszego. Jak narazie ten spełnia moje oczekiwania. I zaden innym niewydaje mi sie tak szybki.
Jesli jest cos lepszego to prosze o nazwe bede testowal.![]()
THX wszystkim ... milego dnia bede probowal .oscar
Napisalem do home.pl ze leka sobie w krzaczki i oto co dostalemNapisał oscar69
"Problem z dostepem do naszych uslug byl spowodowany awaria infrastrukty
sieciowej naszego dostawcy uslug - firmy GTS Polska.
W chwili zauwazenia problemow zostaly one natychmiast zgloszone, a przebieg
zdarzenia pozostawal monitorwany przez naszych administratorow. Problem
ustapil
ok. godz. 10:15.
Za powstale problemy przepraszamy."
Tylko ze placac prawie tysiac zlotych rocznie powinienem przyjac takie przeprosiny?
Za ten tysiac i brak mozliwosci skozystania z uslug z aktore zaplaciles powinienes miec najblizszy rok co najmniej za darmo.Napisał Tygrysek
Ja dlatego tez rozstalem sie z home.pl
Placilem im ponad 400 rocznie i guzik mialem...
teraz place 60 zl rocznie i mam to samo ...heh nie ma co gadac.
![]()
oscar
Pierwsza obrobka wykonana.jestem ciekaw co za chwile wyjdzie na plycie.
robert
Cześć Tygrysku
Co do programów do konwersji to może potestujesz Cucusoft MPEG/AVI to DVD VCD SVCD MPEG - Video Converter Pro ze strony http://www.avi-vcd.com/
Czekam na Twoją opinę
Pozdrawiam
Piotr
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)