+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: K's Probe

Szeregowy Macek13 zero jak zero

Domyślnie

Czy ktoś może pokusił by się o polską wersję programu jak w temacie, albo może jakąś instrukcję jak prawidłowo interpretować dane z poszczególnych testów. Jestem w tej dziedzinie zielony ale chętnie bym poczytał jak interpretować poszczególne wyniki w programie.

Podporucznik SidTheRat zero jak zero Avatar SidTheRat

Domyślnie

wersja polska jest do zrobienia nawet szybko - scisle wspolpracujemy w tej dziedzinie z autorem

znacznie gorzej jest z interpretacja wykresow - najwazniejsza zasada - wykresy z zakladki 'write strategy' powinny byc: pierwszy - jak najmniejszy, drugi powinien byc zerowy [dotyczy plyt cd, w plytach dvd nie mam jeszcze pojecia - opisze to ktos kto ma juz taka nagrywarke]
    niestety te wykresy w wiekszosci normalnemu uzytkownikowi sie nie przydadza - poza tymi z 'write strategy' [obrazuja one poprzez ilosc bledow jakosc testowanej plyty]

niewykluczone ze nowa wersja karr's probe bedzie juz miala polska wersje - jednak niczego nie chce obiecywac
    Hit Me, If You Can...

Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem

Szeregowy Macek13 zero jak zero

Domyślnie

Miała być polska wersja i dalej jej nie ma, ale fajnie ze jest opis do programu. Jednak w dalszym ciągu nie mam pewności, co do interpretacji wyników np. błędów zapisu w przypadku DVD - ile jest dopuszczalne żeby można było uznać, że płytka jest nagrana prawidłowo.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia