Może i mnie zjedziecie bo powiecie, że to już o tym tyle było postów i że jestem gamoniem bo się nie znam ect...Ale i tak warto się zapytac: Mam zamiar kupić nagrywarke dvd NEC ND 3520A lub jakąś inną, ale chyba ta jest jedną z lepszych w cenie 219 zł.Moje pytanie jest następujące:
1.Czy ogólnie warto kupić to nagrywarke, czy już komuś podała ( ewentualnie jak jest z gwarancją)
2.Czy będę zmuszony oprócz podłączenia jej do kompa do przeinstalowania biosu lub coś takiego.Bo widziałem, że ktoś coś już o tym pisał.Ogólnie co będę musiał zrobić aby ona działała i wypalała dvd.Martwie się, że jak ją kupię to nie będę potrafił tego wszystkiego zrobić ( chodzi mi o wszelkiego rodzaju konfiguracje systemu etc.Bo zainstalować sterowniki to potrafie ale to chyba nie wystarczy.)
Z góry dzięki za pomoć i prosze nie odsyłajcie mnie do topików a których było coś o tym bo chciał bym aby wszystkie informacje znalazły się właśnie tu.
P.s wiem, że wychodze na gamonia ale jakoś nie jestem dobry w kompach...
Aha i nie piszcie abym po kolege, który się zan poszedł i aby on mi podłączył tą nagrywarke...hehe musze sie przełamać i sam coś wkocu zrobić...

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem