Kupilam liteon'a i z uwaga przeczytalam prawie cale forum.Posrod gaszczu cennych uwag nie zauwazylam nic na temat sofware'u do lamania kodow na niektorych filmach. Lteon 1653S. W Hong Kongu kosztowal mnie ok 150 zl.
Kupilam liteon'a i z uwaga przeczytalam prawie cale forum.Posrod gaszczu cennych uwag nie zauwazylam nic na temat sofware'u do lamania kodow na niektorych filmach. Lteon 1653S. W Hong Kongu kosztowal mnie ok 150 zl.
Witaj na Forum,
Masz kilka wyjść, po pierwsze skorzystaj z programu DVD Shrink, on poradzi sobie z częścią zabezpieczeń.
Po drugie - skorzystaj z programu SlySoft AnyDVD. Jest to sterownik, który sprawia że zabezpieczone płyty, widziane są przez system operacyjny i wszystkie inne programy jako płyta wolna od wszelkich zabezpieczeń.
Po trzecie - DVD Decrypter. Kolega redakcyjny jest w trakcie pisania długiego artykułu na temat tego programu, ETA 9 dni.
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Dziekuje za odpowiedz i dzieki twoim sugestiom Dvd decrypter odczytal plytke i zapisalam ja na twardym dysku. Przeszlam nastepnie do Nero EXpres 6 zeby zgrac to na pusta plyte. I tu zaczal sie problem. Mam klopot z wybraniem wlasciwego typu pliku , ktory chce zapisac (zapisalam jako ISO ) i nie wiem ktora opcje teraz wybrac, gdy rozwijam liste w nero. I czy Nero Express to to samo co Nero burning Room ? Dostalam to razem z nagrywarka. Bede wdzieczna za sugestie co z tym zrobic. Iza
Chyba jednak jestem blondynka...Utknelam i nie wiem co dalej. Przegralam film na hard drive uzywajac DVD decryptera. Sciaglelam wersje Nero ultra edition i ZACZELAM WYPALANIE . Jedyny format jaki dalo sie zastosowac to UDF. Ale potem nie moge odczytac filmu na power dvd bo format jest "niezabezpieczony" .To samo gdy wloze swiezo nagrana plytke do normalnego dvd. Porownalam i inne filmy z kolekcji sa ISO a nie UDF. Jak odzczytac teraz ten film? Jesli ns nero nie moge go wypalic jako UDF/ISO bo rozmiar jerst za duzy?
Pozdrawiam Izabela
NeroVision Exspres 3 zawiera aplikacje Nero Recode, ale musisz mieć zainstalowany Any DVD aby Nero nie widział zabezpieczeń. Skopiujesz wtedy wszystko. Za wiele nie kopiuje , ale jeszcze żaden film nie oparł sie temu zestawowi. Polecam Nero Recode jest w wersji polskiej. Pozdrawiam i powodzenia![]()
To zabieram sie do roboty i wyprobuje to co radzisz. W ogole fajne towarzystwo jest na forum. Bardzo milo i profesjonalnie sie z wami chlopaki rozmawia. Wielkie dzieki
Iza (Pewno tu jeszcze wroce z kolejnymi pytaniami)![]()
Artykuł o kopiowaniu za pomocą DVD Decryptera jest już gotowy. Jeżeli masz plik ISO, to pozastaje już tylko odrobinę do zakończenia kopiowania.
DVD Decrypter także wypala płyty DVD - nie tylko zrzuca ich zawartość na HDD.
Podążaj w stronę światełka - wybierz cywilizację znającą laser
Coś ostatnio naskrobałem:
Niebieskie ostrza laserów - Blu-Ray i HD-DVD
Kopiowanie DVD w 2 krokach (łatwe)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)