Czesc.
Pewnie pojawilo sie juz duzo pytan typu "jaka nagrywarke kupic" i pewnie bylo wiele odpowiedzi... Ale moje pytanie jest moze troszke inne niz pozostale poniewaz nie pytam o rzeczy, ktore interesuja wiekszosc ludzi chcacyh kupic nagrywarke DVD...
Mianowicie moje pytanie brzmi: ktora nagrywarke radzicie wziac: LG 4163B czy NEC 3520A? Nie chodzi mi w ogole o porownanie np. predkosci nagrywania czy mozliwosc nagrywania plyt DL (wiem, ze LG nie moze nagrac DVD-R DL, ale ja na 99% nie bede nagrywal takich plyt...). NIe chodzi mi tez o wyglad nagrywarki z zewnatrz o czym tak mocno niektorzy pisza... Mialem poprzednio Samsunga TS-552B i powiem jedno: chce nagrywarki ktora bedzie normalnie potrafila nagrac plyty DVD-R i CD-R i ma dobra korekcje bledow... Slyszalem ze obie te nagrywarki sa dobre ale prosze Was napiszcie mi cos o kazdej z nich... Slyszalem np. ze LG 163B ma lepsza korekcje bledow niz NEC 3520A. Chce po prostu nagrywac na przecietnych plytach DVD (nawet tych z bardziej dolnej polki) i miec mozliwosc bezproblemowego odtwarzania tego np. na domowym odtwarzaczu.
Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem