Witajcie.
Mam taki problemik. okolo tygodnia temu zainstalowalem do mojego sony dru710 nowy firmware byx3. wszystko bylo ok poza tym ze nero zaczelo mi nie konczyc plyt - w miejscu lead out na koncu zapisu stawalo.. tzn plyta "niby" dalej sie nagrywala ale nic nie bylo.. przedwczoraj zdazylem wypalic ostatnia plyte.. od tego czasu nie moge nic zrobic. wkladam plyte to wydaje jakies dziwne dzwieki i miga lampka od cd caly czas... nie daje wogole rozruszac plyty. Czytalem rozne zagraniczne fora i coraz wiecej ludzi ma ten problem.
probowalem przywracac rozne firmware - i od sony i liteona ...i te uruchamiane spod windows i za pomoca mktflasha... wszystko niby sie robi ale dalej jest to samo. probowalem nawet omnipatchera z opcja fix dead drive link ale to tez nic nie daje. Nagrywarka jest wykrywana przez biosa i windowsa mam nadzieje ze jest sprawa.
Czy ktos z was mial tez taki problem z owa nagrywarka? JAKI FIRMWARE BEDZIE DZIALAL? CO OPROCZ FIRMWARE MOZNA WGRAC.. EEPROM ?
Moze jakis adres..
z gory dzieki
ps. nagrywarke kupilem 4 miechy temu wypalilem ok.... 100 max plyt wiec nie sadze zeby nagle sie spieprzyla![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem