+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: DVD+ I DVD-

Aniol4
    Gość

Domyślnie

Mam nagrywarke firmy Benq 400A zaktualizowalem do niej bios ze strony producenta. Lecz jest to o tyle chlam ze nagrywa tylko DVD+ czy istnieje mozliwosc jakos ja przerobic by nagrywala-.
    Naprzyklad aktulizajcja biosu z innej firmy tylko tak aby nie spalic sprzetu a zeby to dzialalo. POMOCY

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Jutro poszukam, w tej chwili trudno mi powiedzieć co to za sprzęt (pomijając krańcowe wyczerpanie )

Aniol4
    Gość

Domyślnie

sorry za dwa posty ale zlapalem wirusa i dopiero co sie go pozbylem z kompa lecz jego skutki m jeszcze zostaly takie jak ten.

Domyślnie

Drugi post wywalony, z tego co do tej pory wyczytałem o tym napędzie wynika na razie, że ... nie będzie dobrych wiadomości, ale to sie jeszcze zobaczy jutro.

Aniol4
    Gość

Domyślnie

Sobal a moze masz jakiegos asa w rekawie jak to zrobic by bylo dobrze? aha jeszcze jedno mozesz mi powiedziec czemu w nerovision pisze mi ze mam nero 60 wersje demo a tak nie jest?

Domyślnie

Przynzjae, im wiecej się dowiaduję o tym napędzie - tym mniej wiem. Według jednych opinii - i mojej - BenQ nie produkowął do tej pory napędów DVD, a tylko pakował inne - czyli OEM. Jeżeli tak - to będzie to Ricoh MP5240A.

Druga hipoteza głosi, że napęd ten został jednak wyprodukowany przez Philips/BenQ, co to onzaczać będzie dla podkręcania - jeszcze nie wiem. Miałem dostać ten napęd dzisiaj, ale dowiedziałem się, że paczka z napędami wyjedzie do mnie dopiero jutro. Czyli w piątek się upewnie co to za zwierz

Aniol4
    Gość

Domyślnie

Ja wiemze jest to kiepski naped ale jak juz go mam to chialbym zniego zroic cos przyzwoitego wiec czekam na twoja pomoc sobal

Domyślnie

Niestety, z tego co w tej chwili widzę - nie ma mowy, żeby podkręcenie tego napędu było wykonalne. Będę jeszcze musiał zerknąć parę raqzy na następce tego x4... ale nie jestem w tym względzie optymistą.

Aniol4
    Gość

Domyślnie

Jednym slowem benq dal ciala. Al eproblem dvd + i - juz rowziazalem znalazlem miejsce gdzie mozna kupowac dvd+ taniej niz - a plytki sa esperanza wiec pozniej je emuluje boottable i odtawrza jes sprzet i + i -

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia